У США внаслідок торнадо померло понад 50 людей (ВІДЕО)

3
16

У чотирьох американських штатах пронеслися торнадо, загинули щонайменше 50 людей.

Про це повідомляє Ліга з посиланням на ABC News.

Губернатор штату Кентуккі Енді Бешир заявив на пресконференції о 04:00 ранку, що через раптові торнадо загинули щонайменше 50 людей. Десятки з них загинули на фабриці свічок у Мейфілді.

За його словами, один з торнадо пройшов землею близько 200 миль (321 км), спустошивши це місто і місто Прінстон. Крім того, через торнадо в Медісонвіллі зазнав аварії поїзд, який перевозив небезпечні матеріали. Через це Бешир просить оголосити надзвичайний стан на федеральному рівні, у штаті НП він уже оголосив.

За словами губернатора, це була "одна з найважчих ночей в історії Кентуккі", до пошуково-рятувальної операції залучили 181 нагцвардійця штату, кількість жертв може досягти 75-100 людей. Усього було зареєстровано не менше 18 торнадо у чотирьох штатах, зазначають журналісти. Стихія вдарила по Кентуккі, Арканзасу, Іллінойсу та Міссурі.

Зокрема, в Іллінойсі був пошкоджений склад компанії Amazon у Едвардсвілля. За словами місцевої влади, загинули щонайменше двоє людей. В Арканзасі повідомлялося про двох загиблих та п'ятьох травмованих.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Пенсіонер

Пробачте, вже говорю сам до себе і несу околесицю про якихось майданутих, Сороса, америкосів, руку Путіна.

П
Пенсіонер

Майданутий на голову так і не відповів на елементарне питання: торнадо - це рука Путіна чи не рука Путіна?

П
Пенсіонер

З ноги мені по кацапській пропагандистській морді! Буду дуже вдячний і перестану бути числовим спамерастом

П
Пенсіонер

Торнадо - це рука Путіна чи не рука Путіна?

П
Пенсіонер

З ноги мені по кацапській пропагандистській морді! Буду дуже вдячний!

П
Пенсіонер

Не сумніваюся, торнадо - це рука Путіна.

ЗУ
зеленський ублюдок

А я гівном смердячий зе-мордоратор ПІДОРАСТ ото туйво видаляю всі неугодні моєму підорному зеленському БАНДИТУ-клоуну ги-ги-ги!!!

1
1

З ноги мені по кацапській пропагандистській морді! Буду дуже вдячний!

1
1

Це все Путін влаштував!

Х
Ха

Виражаю стурбованість, Треба ввести санкції протів Росії пак придумати за шо

Я
Яху-у

ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

К
клоун-ЗЕЛЕНСЬКИЙ

я гнида трикратно краду пенсії в пенсіонерів ааа! санітари!! тікаю! більше пи*діти не можу!

К
клоун-зе

Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!

ЗУ
зеленський ублюдок

я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани...

П
Пенсіонер

Співчуваємо американцям, таке нещастя!!! Треба їм посилити безпеку!

А
Ага

золоту фразу я почув від хірурга від Бога ще в урср до одної пихатої тіпа "панянки" сказавши їй що -"ВСЯКЕ ГІВНО ХОЧЕ ФІАЛКОЮ ПАХНУТИ!" це і тепер актуальний вислів до теперішньої і до минулої влади! в зе-влади вже роги ростуть!

Читайте також