У Станові на Мукачівщині замироточила ікона Богородиці (ФОТОФАКТ)

28
3

На сайті Мукачівської православної єпархій йдеться про те, що ікона Богородиці «Живоносне джерело» замироточила ще у кінці 2015 року.

В день святителя Божого Миколая відбувається немало чудес, проте ще одне із них трапилося грудневими днями 2015 року в селі Станово, що на Мукачівщині.

Щоб дізнатися про деталі чуда, священнослужителі єпархії зустрілися з головою Станівського молодіжного братства на честь святих рівноапостольних Кирила та Мефодія, настоятелем Свято-Петро-Павлівського храму села Станово – протоієреєм Василієм Поповичем, який і прокоментував подію.

«Зранку 19 грудня, як завжди перед ранішнім Богослужінням «Утренньою» прихожани йшли до храму. Люди, як і як зазвичай підходили до цієї ікони Богородиці «Живоносне джерело», яка знаходиться на подвір’ї в особливому кіоті. Раптом одна із жінок з великим подивом і трепетом та невимовним захватом підізвала мене до себе: «Отче з нашою іконою трапилося чудо. Вона мироточить». Я відповів: «Цього не може бути». Відразу підійшов до святині і реально переконався у сказаному. На іконі я виявив багато великих капель масла із жовтуватим відтінком. Від ікони йшов непідробний, неприродній аромат «благоухання». Люди відразу почали підходити до ікони з великою радістю, благоговінням і словами подяки Богу за проявлене чудо", - заявив Василій Попович. 

Коментарі

ЩВ
Щастя вам!

Слава Богу!

Т
трубошату

Навірно у тебе і голові щось потекло

Т
Трубошат

навірно конденсат потік.

Читайте також