У студентів Інституту підприємництва з’явився новий стадіон

9
0

26 травня цього року в урочистій обстановці було перерізано стрічку при вході до щойно підготовленого до занять із фізкультури стадіону Інституту підприємництва університету «Україна».

Право перерізати червону стрічку було надано ректору інституту Н. С. Дворніковій та старшокурснику вузу В. В. Силаді. До цієї церемонії був запрошений і перший ректор В. М. Козак, який доклав чимало зусиль для того, щоб інститут мав упорядковане місце для занять спортом.

Ведучі програми М. Лозюк та Н. Кривошей надали вступне слово ректору Н. Дворніковій, яка розповіла про етапи розвитку вузу, де сьогодні навчається 1400 юнаків та дівчат із Верховини. Виступаюча зупинилася на тому, що перший підпис про дозвіл на відкриття вузу зробив сьогоднішній голова РДА Ф. Ф. Турчин, за що йому щира подяка. Н. Дворнікова висловила подяку й першому ректорові вузу В. М. Козаку, стараннями якого була створена і створюється міцна матеріальна база інституту, в тому числі й будівництво прекрасного стадіону. Щиру подяку висловила виступаюча також В. П. Фінюку, начальнику відділу фізкультури і спорту РДА, В. І. Деяку, директору ДЮСШ та іншим, які сприяли належній організації спортивної роботи вузу.

У своєму виступі перший ректор інституту В. М. Козак розповів про здобутки та плани колективу вузу на майбутнє. Готується документація для зведення будинку для викладачів, а також студентського гуртожитку. Незабаром тут постане чудове інститутське містечко із впорядкованими водоймищами та зоною відпочинку.

Чимало добрих слів на адресу адміністрації інституту сказали у свої виступах В. П. Фінюк та В. І. Деяк. Вони висловили побажання про створення сучасної бази для повноцінного життя й діяльності студентів. Завершилася урочиста частина виступами студентів, зокрема жонглювання гирею, м’ячем тощо. Чимало учасників цього дійства займали призові місця на Всеукраїнських змаганнях. Створена тут і футбольна жіноча команда, яка успішно виступає на змаганнях різних рівнів.

Свято продовжилося спортивними змаганнями з волейболу, міні-футболу та інших видів спорту.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також