У суд передали справу екс-голови Перечинської РДА, який на Jeep збив насмерть 2-х жінок

12
5

Дії Віктора Олефіра кваліфіковані за ч.3 ст.286 КК України, а саме, порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.

Раніше Мukachevo.net писало, що 13 липня п'яний Віктор Олефір, керуючи автомобілем «Jeep Grand Cherokee» допустив наїзд на двох місцевих мешканок.

Одна з жінок загинула на місці, інша трохи згодом у лікарні.

Мukachevo.net публікувало відео моменту ДТП.

За вчинення даного злочину, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Всю історію смертельної ДТП дивіться ТУТ.

Коментарі

Ю
ю

а типир його не у тюрьму, а на 4-ри роботи нараз, і усю платню до скончанія віка сім*ям убитих!

ПД
Правдоруб до "Перечинця"

Людина ЗАВЖДИ САМА ВИННА в тім, що відбувається в її життя. Недарма нас назівають "створіннями розумними". Мав би СОВІСТЬ та ЧЕСТЬ не сідав би за кермо автівки!!! А як сів, то ти ВЖЕ ЗЛОЧИНЕЦЬ на ВСІ 1000% і няяка св'ята вода не змиє той гріх. Окрім того можновладці (бо він з цієї категоріїї) САМОВПЕВНЕННО рахують, що їм ВСЕ ДОЗВОЛЕНО, бо то як би ВСЕ ІХНЕ, а народ є бидло для них.

П
Перечинець

Шкода хлопа, але за вчинки треба відповідати. Іще май шкода що недоїхав то до місця призначення, Кантини якихось 30 метрів. Да, після Ворочівських подій його відвезли додому. Але в Кантин продовжував відзначати день народження Петро Грицик, цього факту чогось із остраху наші Перечинці замовчують. Хоч то треба розум мати, устроювати подібні пянки 13-го числа, да іще й в пятницю. Молодий чоловік, но собі на карєрі хрест поклав, да і імениннику св"ято іспортив. Але фестивалю в Ворочовім бути, так сказав Маскаль! Організовані VIB-п"янки продовжуються, бо на тверезу голову за Порошенка лемки можуть не проголосувати.

П
Правдоруб

Ну так це ВСЕ понятно, якщо він був "тверезим"...за лаве наші "славетні" дохтори із здорового "зроблять" інвалідом, "намалюють" які треба медичні документи багаторічної давнини про перебування на диспансерному обліку в кардіології (як то завжди роблять автовбивцям людей) ЩОБИ - УВАГА!!! Скласти "відповідний" акт обстеження, що на момент зіткнення у "автовбивці" стався сердцевий напад - ЯКИЙ ПРИЗВІВ ДО НЕСПРОМОЖНОСТІ УНИКНУТИ зіткнення з загиблими особами, а простіше - автовбивця із-за "нападу" був в неадекваті - І НЕ НЕСЕ, як "хвора" особа - кримінальну відповідальність!!!

Ю
Ю

лем єдна стаття? А керування у нетверезому стані?

Читайте також