У суді над Калманом у Мукачеві показали автомат з якого він, ймовірно, застрелив хлопця (ФОТО)

2
6

Сьогодні у залі засідань Мукачівського міськрайонного суду триває чергове засідання у справі вбивства молодого рома самопроголошеним бароном Калманом Лакатошом та його сином Калманом Олагом.

У цій резонансній справі, яка тягнеться вже більше півроку, відбулось понад 5 засідань суду, де було прийнято рішення залишити підозрюваних під вартою на весь період судового процесу. 

За весь цей час було опитано з десяток свідків та потерпілих. 

Як підтвердили джерела Mukachevo.net у Мукачівському міськрайонному суді, справа затягується черех велику кількість свідків, які розмовляють угорською мовою та з якими постійно працює перекладач. 

А сьогодні, 26 квітня, на черговому засіданні експерт показав автомат Калашникова, з якого, ймовірно, і був застрелений молодий ром. 

Вже традиційно, під будівлею суду зібрались небайдужі роми, які вимагають покарати підозрюваних у вбивстві. 

Нагадуємо, що у жовтні минулого року самопроголошений барон Калман Лакатош спільно з сином Калманом Олагом застрелили хлопця, після чого у ромському таборі відбулись масові заворушення.

Mukachevo.net

Коментарі

1
123-му

То не експерт, то працівник суду Рафік

1
123

Эксперт какой-то подозрительный - с такой многообещающей ухмылкой на последнем фото...

Ж
женя

звідки в циганина автомат....

2
2

Рафік здоров

В
віталька

Ніяк.Ще подержать півроку в сізо-потім по закону когось там випустять і "всьо будеть у парядке".Скільки раз люди пишуть (з доказами) що легітимна і законна влада в україні відсутня. Так що поки не закрили можливість "законного" придбання мисливського гладкоствола-поспішіть.

Й
Йоні

Поясніть, як.... як пів року може йти суд, якщо у прокуратури є всі докази - покази, зброя, спроба втечі і т.д. Вбивство вчинене з особливою жорстокістю, групою осіб, запопередньою змовою, з використанням автоматичної зброї! Які ще докази і факти потрібні суду?

Читайте також