У суді пояснили чому відпустили додому іноземця, який насмерть збив юну закарпатку (ВІДЕО)

24
18

Від сьогодні чоловік має не покидати власну квартиру, яку офіційно винаймає в Ужгороді.

Цілодобовий домашній арешт чоловіку призначили до 15 листопада. У суді кажуть, на підозрюваного для контролю вдягнули електронний браслет, а рішення відпустити підозрюваного з-під варти пояснюють хворобою.

— Були подані додаткові документи, які свідчать, що ще у 2015 році у цього підозрюваного було встановлено певний діагноз, з розумілих причин ми не називаємо сам характер діагнозу, і ми також отримали документи від слідчого ізолятору в якому перебувала ця особа, щоб надати йому медичну допомогу будь-якого характеру не можуть. Хвороба, я наголошую, є невиліковною і потребує постійного догляду, - розповіла голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош.


Нагадаємо, що трагічна ДТП сталася у понеділок ввечері, 17 вересня, близько 18:00 на ділянці траси Київ – Чоп у межах села Нижнє Солотвино. Водій з місця аварії втік.

Згодом, його та пасажирку, яка була в авто затримали на КПП Тиса, вони разом на іншому авто намагались втекти за кордон. Як виявилось вони є громадянами Німеччини та Ізраїлю.

Коментарі

П
Пішоход

Постійний догляд може бути тільки в тюрмі, при довічному утриманню.

Я
Я

Випустили , тепер через зільонку переправлять до європи там він уже має паспорт ЄС і всьо він там легально нема його пропав і забули! Суді набрали бабла шоб на ліки за це вам було!

ДП
Демко Прокурок

По моєму клопотанню його відпустили !

М
мукачівець

суддю спалити..облити бензином і спалити..докі одного -двох не пустять на тот світ,доті будуть робити шо хотять і судити за бабло

І
Іван

Шановні родичі ! знайдіть цього мудака дома :( та оболіть бензином та спаліть його з браслетом !!! Так бачите родичі що нічого вам не буде ! в нас суд все рішає в ту сторону в кого є гроші. Шановні суді хочу вам дати одну пораду ! не дайте цьому єврею так просто втікнути від відповідальності ! покажіть що ви на боці РОДИЧІВ !!!! НЕ БУДЬТЕ ПРОДАЖНИМИ У ВАС ТАКОЖ Є ДІТИ !

О
ОБУрений

Цікаво у судді є діти і якби недай БОГ З ЇЇ дитиною таке сталось як би вона співала.Виходить хворі можуть їздити збивати людей і дома сидіти і їм нічого не буде.Чудове законодавство.....

3
3

Якби я хотів, щоб колись судді, їхні діти, внуки або правнуки також відчули на собі безжально-хабарницько-несправедливу систему "правосуддя" України... коли ти безпомічний перед тими сумами, які заносяться у кабінет до судді перед засіданням, і розумієш, що які би реально не були обставини ніхто ту справу не буде розглядати по суті(((( бо на одному важелі - ДОЛАРИ, а на іншому - справедливість, на яку вже давно ніхто не дивиться в нашій державі( і Феміда дивиться лиш в сторону тих, від кого "поступить" більша пачка грошей (((

Б
Бррр

Так как дом его не в Украине, он спокойно свалит? Как в случае с иностранцем быть, у которого нет регистрации по месту жительства?

П
Правдоруб

Паскуди, все за бабки продадуть. Цікаво, не дай Боже, але ж якби її дітину збив насмерть цей "невиліковний" вбивця, вона би також нелюда відпустила????

Б
Бакс

Заплатете бабло договоремеся за вас

Ч
Читач

Хвороба є невиліковною і тому він може їздити і збивати насмерть дітей!А потім ще намагатись втекти ще й як продумано!В нас в Україні пішла тенденція,як саджають в тюрьму одразу важко хворі,шо Тимошенчиха,шо та шо в Харькові 5 чоловік на тот світ відправила,теж вже дуже хвора,тепер цей іноземець:)))Як втікав та шось не хворий був,не каждий здоровий так продумано втікати буде

Х
Хворота

Яка різниця на що він хворий? Помре на зоні і допобачення. Чи кримінальний кодекс звільняє від покарання у зв'язку з хворобою? Так можна половина засуджених повипускати. Лікар продасть діагноз і він вийде із зони Ну не Дебільна страна?

В
водій

якщо він хворів хай сидить тепер і лікуетця в зоні ...

Б
Бррр

Откупился , браслет снимит и свалит. За жизнь убийцы переживают, а девчонку не жаль?

К
Копилов

З яких то з розумілих причин ми не називаємо сам характер діагнозу??? Громада що не маэ права знати чому відпустили потенційного вбивцю???

ПП
Понтій Пілат

Треба розпочати та провести нормальну судову реформу. Всіх судів на вітер, бо вони майже всі на 95% корумповані і хабарники. Подивіться як вони живуть і які статки мають, квартири, будинки, маєтки, авто і все це скромну зарплату судді? Всіх на вітер, не пропадуть, бо накопичили достатньо. Набрати нових, не ушкоджених вірусом хабарника суддів. Ось що потрібно Україні!!! Непогано було б прошерстити і тих хто вже 3-5 років на пенсії. Звідки у них такі маєтки?

Ч
Чистильщик

Невиліковна хвороба - Х А Б А Р

.
.

бла-бла-бла

Читайте також