У сумі двоборства іршавець Глушко підняв 187 кг (ФОТО)

4
0

Минулого тижня в м. Коломия на Івано-Франківщині відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів.

В команду Закарпаття  входив і вихованець дитячо-юнацької спортивної школи  районної організації ДФСТ  «Колос» Віталій Глушко. У його ваговій категорії – до 56 кілограмів -  суперників виявилося аж двадцять двоє. Чемпіонат проходив  під патронатом Міністерства України у справах сім'ї молоді та спорту.Були представлені всі області  країни. Слабих суперників у іршавського вихованця досвідченого тренера  наших важкоатлетів Ю.В.Світлика  не виявилося.   

Спортивний характер, чудові фізичні дані, постійні заняття, цілеспрямованість на перемогу – склали основу успіху Віталія Глушка. Як говорить сам  Віталій, збираючись на чемпіонат, для себе визначив – увійти в трійку призерів. Та завзяття і молодечий запал, правильна підготовка і вихід на пік особистих можливостей  вивели Віталія Глушка  у число кращих атлетів  у сумі двоборства  В.Глушко підняв 187 кілограм.

Крім особистої перемоги Віталій Глущко приніс на турнірі  команді Закарпаття 46 залікових очок. Золоту  медаль  і диплом за перше місце  вручив нашому земляку  голова оргкомітету по проведенню У І Всеукраїнських літніх юнацьких ігор з важкої атлетики заступник міністра України  у справах сім»ї, молоді  та спорту Ю.П.Сизоненко. Диплом одержав  і тренер Ю.В.Світлик за підготовку чемпіона.

Віталій  Глушко виконав норматив кандидата в майстри спорту. Тепер перед собою він ставить ще вищі цілі. Удачі   учневі Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також