У сусідніх із Закарпаттям регіонах Словаччини, ожеледиця спровокувала десятки аварій (ФОТО, ВІДЕО)

11
6

Часткове потепління та дощ на більшій частині східної Словаччини спричинив на ранок 9 січня сильну ожеледицю на дорогах.

З самого ранку в Пряшівському та Кошицькому регіонах сталася низка дорожньо-транспортних пригод, а кілька ділянок були непрохідними.

У ДТП також потрапляв громадський транспорт, так у Пряшеві автобус зіткнувся з легковим автомобілем. Поліція попереджає водіїв бути обережними. Хоча комунальні служби задіяли понад 50 одиниць спецтранспорту з засобами проти ожеледиці.

Небезпека чатує не лише на дорогах, зранку медичні установи зафіксували з десяток травм через падіння людей на крижаних тротуарах.


Нагадаємо, що через ожеледицю в Ужгороді на одній вулиці зіштовхнулися 9 автівок.

Загалом за пів доби патрульні Закарпатті офіційно вже зафіксували 14 ДТП.

Коментарі

ДС
До спермоглота 09:30

Центровський ,вошь ти мукачівська , як би ти тут не срав це не відмінить того ,що ти тупий спермоглот. І постійне згадування циган ,доводить що у тебе психічна травма завдана копчоними. Сходи до ветеринара ,може він допоможе твоїй проблемі ,бо таку худобу ,як ти до лікаря не пустять.

Ю
Юрій

Карателю, наркомане , не цікаве нам твоє інтимне життя, те що ти олігофрене тут пишеш і так зрозуміло, що травмований ти психічно з дитинства. Батько твій циган свою сраку об твоє чоло витирав, бо грошей у вас та туалетний папір не було.

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

До членососа центровського- юрія 00:14 .Ти великий знавець циганських пуц.Напевно з писка їх не випускаєш?Хоча воно і не дивно ,кацапи не можуть існувати без смоктання членів.

Ю
Юрій

Але прийшов Львівський каратель дриштократ і засрав, як і все по всюди, бо засране і життя його, яке почалося з пеніса цигана.

ДК
До карателя

Уже засрали

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Якби це сталося в Україні то закарпуцькі русуни вже все би засрали своїми тупими коментарями.

Читайте також