У Сваляві боролися за кубок Миколая

11
0

17 грудня в спортивному залі Свалявського ПБЛ відбувся Різвяний новорічний кубок Святого Миколая з міні-футболу в, якому прийняли участь юнаки 2001 р.н та молодші.

 

В турнірі прийняло участь шість юнацьких колективів Свалявщини , а саме: команди Гімназії , ГСК ім.Дідренцела та футбольні клуби Дусино , Стройно і два склади Сузіря .
 
Сам турнір пройшов на досить хорошому організаторському рівні, всі команди виявили характер, бажання , щоб завоювати призи, медалі. 
 
Всім командам були вручені цінні призи: медалі, грамоти,  солодкі подарунки та футбольні сувеніри , а сам кубок Святого Миколая вибороли переможці турніру , гравці ФК «Сузіря». Срібними призерами стали футболісти Дусина, а бронзові медалі дістали гравці Стройна, далі розташувались юнаки ГСК ім.Ю.Ю Діренцела, , Гімнації та Сузіря-2.      
 
Крами гравцями було визначено Русина Михайла – ФК Дусино, Грабаря Михайла – ФК Стройно, Райчинця Василя – Гімназія, Абель Олександра – ГСК ім.Ю.Ю Діренцела, Мигалко Андріана – Сузіря та Колодка Богдана - Сузіря-2, яким було вручено годинники з логотипами європейських футбольних клубів.
 
Організатор кубку Меллеш В.В висловлює  подяку за підтримку в проведенні турніру депутата Верховної Ради  Кеменяш О.М та меценатів  Питьовки В,П і Суботовський В.В, а також директору Свалявського ПБЛ Гулович М.І. за наданий спортивний зал. 
 
Цим  змаганням ГСК ім.Дідренцела Ю.Ю хоче, щоб керівники Свалявського району все більше і більше звертали уваги, на розвиток дитячо - юнацького футболу в нашого краю.      
 
Таких емоцій, радості та гіркоти поразок, сяйво в очах майбутніх футолістів, надія на те що вони потрібні - рідко побачиш на теренах Свалявщини

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також