У Сваляві пройшов футбольний турнір

17
1

на приз "Шкільний м’яч-2007"

Традиційно щороку всередині жовтня у трьох вікових групах серед школярів Свалявського району Закарпаття проходить турнір на приз клубу „Шкіряний м`яч". На добре підготовлених майданчиках спорткомплексу гімназії 9 команд 1997-го, 14 -1996-го та 17 команд 1995 року народження в кожній віковій групі змагалися за єдину путівку переможця, яка дає право захищати честь району навесні наступного року на обласному турнірі.

Серед наймолодших - учні Пасіцької ЗОШ 1-І І ступенів (вчитель Юрій Ратушняк) у фіналі перемогли полянців, а строй-ненці за третє місце - керець-ківських школярів. У середній віковій групі учні Стройненської ЗОШ 1-І І ступенів (вчитель Володимир Яковенко) перемогли у фіналі полянців. Тибавці за третє місце обіграли учнів ЗОШ 1-І 11 ступенів №1.

Фінальну четвірку у старшій віковій групі склали учні Ду-синської, Полянської, Не-ліпинської шкіл та гімназисти. У фінальній грі дусинці здолали опір гімназистів, а за третє місце полянці перемогли неліпинців.

У цьогорічному турнірі взяла участь рекордна кількість команд (40). Серед призерів - переважно учні сільських шкіл. Полянська ЗОШ І-III ступенів (вчителі Олександр Фалес та Юрій Зозуля) посіли два другі місця і одне третє. Стройненсь-ка загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, крім перемоги у середній віковій групі, здобула третє місце серед наймолодших. Учні Пасіцької та Дусинської шкіл переможцями стали вперше.

Крім путівок на обласний турнір, переможці отримали футбольні м`ячі та золоті медалі. Призери нагороджені грамотами відділу у справах сім`ї та молоді Свалявської РДА. Сприятлива погода, добре підготовлені майданчики, вболівання вчителів та самовіддача учнів, якісне суддівство створили справжнє свято для сотні дітлахів та їх батьків.

 

Коментарі

В
Вітя

додавайте фото

Читайте також