У Сваляві школярі вкрали з їдальні продукти

9
2

Із заявою в Ужгородський міськвідділ міліції звернувся житель міста, працівник державного підприємства.

Заявник повідомив про те, що з території їхнього підприємства невідомі зловмисники намагаються викрасти металеву бочку, яку вже порізали на частини газозварювальним апаратом. Як встановили працівники патрульної служби, крадіжку металу з території підприємства намагався скоїти 34-річний житель Ужгорода. Речовий доказ—зварювальний апарат у зловмисника вилучено.

На крадіжці металобрухту попався й 35-річний житель Перечина, котрий, як встановили правоохоронці, викрав чужий алюмінієвий бідон, труби та арматуру. Від зловмисника вилучено речові докази скоєння злочину.

У Хустський міськвідділ міліції звернувся з заявою житель міста, який повідомив про крадіжку з його автомобіля ВАЗ-2106, припаркованого на ніч біля будинку за місцем проживання, автомагнітоли та документів. За скоєння крадіжки працівники карного розшуку затримали 23-річного жителя Хуста, в якого вилучено речові докази скоєння злочину.

У Мукачівський міськвідділ звернулася із заявою місцева жінка-приватний підприємець, яка повідомила про те, що з її торговельного павільйону на ринку невідома особа намагалася скоїти крадіжку шкіряної жіночої сумки. Як встановили дільничні інспектори, сумочку намагалась поцупити 44-річна мукачівка. В розмові з правоохоронцями затримана зізналась, що справді планувала вчинити крадіжку.

Знайшли правоохоронці й зловмисників, які викрали продукти харчування з приміщення їдальні школи в Сваляві. Як встановили працівники карного розшуку, крадіжку цю скоїли троє учнів цієї ж школи віком 13-14 років. Однак на момент затримання міліцією вкрадені продукти юні злодійчуки вже встигли з′їсти…

В усіх випадках міліція притягає крадіїв до передбаченої законом відповідальності. 

Коментарі

A
anatolij

Naviki slava

1
123

Ми уже дожилися до того,що з квартир будуть красти їду.СЛАВА УКРАЇНІ.

Читайте також