У Сваляві відновлять міський фонтан

25
2

За ініціативи міського голови Івана Ревтія та виконавчого комітету міської ради, з нагоди більш як 50-ти річного існування, буде відновлено роботу міського фонтану у парку ім. І.Франка в м. Свалява.

Понад 15 років фонтан у парку ім. І.Франка, що за будівлею районного Будинку культури в центрі міста, нарешті зможе знову радувати мешканців та гостей Сваляви, які у затишній обстановці будуть мати змогу приємно провести свій вільний час, прогулятися з малечею, а молодь-завести нові знайомства.

Так, у четвер, під керівництвом міського голови та при допомозі служби Свалявського районного відділення ГУМНС проведено роботи по прочистці та обстеження функціональної придатності системи водопостачання фонтану. Звичайно, що для запуску його у постійному режимі, треба буде відремонтувати днище фонтану та замінити деякі пошкоджені його ділянки. Для забезпечення проведення необхідних робіт виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Коментарі

C
crisscross

Был в Сваляве неделю назад. Никак не мог понять, есть там мэр или нет. Если г-н Ревтий мэр- стыд и позор на всю Европу. Позавчера у Дома культуры орут патриотические песни а в 20 метрах нищие копаются в мусоре. Но милиция- была... Город облезлый, базар- ужас...Заповедник...)) Взымайте деньги с желающих приехать.

Н
народ

Перед виборами пан Ревтій здогадався про фонтан в міському парку,може про вбиральню в парку згадає, на ремонт якої витратили 50 тисяч гривень.

Читайте також