У Сваляві вщент згорів взуттєвий магазин (ВІДЕО)

8
5

Пожежа сталася близько 18:00 на вулиці Головна. Зайнявся магазин Sandalino.

Кілька очевидців наполягають, що обидві пожежні машини, які прибули на місце аварії були без води, хоча автори відео у новині, які зафіксували пожежу, запевняють, що пожежні прибули "повні", діяли оперативно та зробили усе можливе, хоча врятувати магазин не вдалося, він згорів вщент.

Цікаво також, що однією з попередніх версій пожежі є пустощі дітлахів з вогнем. Очікуємо наразі офіційний коментар від рятувальників.

Коментарі

ГК
ГОГО КОШ

ЗДОРОВО БУЛИ

НН
но нє?

біда в тому, що маючи у розпорядженні 2 пожежні машини, старий ЗіЛ-130 і не дуже старий камаз, приблизно 6-7 тонн води пожежники не зуміли загасити маленьку альтанку, і дали перекинутися вогню на дах магазину, який коли вони (пожежники) прибули ще негорів, а згодом згорів весь до тла... но нє?

П
Пчола

Конкуренция братан, конкуренция

1
123

В нашій державі така біда буде завжди поки держава не змінить підхід до тих пожежних служб. Що то дві машини??? не кажучи які то машини-доходяги. Пар з часів СССР вже не те що застарів, його давно треба було в металобрухт здати. Списані закордонні машини краще працюють за наші нові!!!! Ось в чому проблеми.

ДБ
Джуді бачі

Брехають очевидці ! Гріх так говорити...Вогнеборці приїхали поки ще горіла прилегла рядом біседка,витратили воду на неї та поїхали на дозаправку + біда що вітер був сильний..

Читайте також