У Сваляві й Воловці сильний вітер поламав дерева

20
0

обішлося без жертв

За минулу добу підрозділами ГУ МНС України в Закарпатській області було здійснено два виїзди по ліквідації наслідків, що були завдані сильними поривами вітру.



23 червня до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що у місті Свалява на вулицях Визволення, Пирогова та Добровольців внаслідок грози на проїжджу частину впали дерева, які перекрили транспортний рух. За лічені хвилини місцеві рятувальники вже працювали на місці події: за допомогою спеціального обладнання порізали дерева та очистили проїжджі частини вулиць. В результаті події ніхто не постраждав. Прямих матеріальних збитків не завдано.



Аналогічна надзвичайна пригода трапилася того ж дня в смт. Воловець. Внаслідок сильного пориву вітру з дощем на будівлю магазину та бокову стіну триповерхового житлового будинку впала липа з великою кроною. Падаючі уламки дерева пошкодили 6 м. кв. шиферної крівлі торговельного закладу.



Місцеві рятувальники‚ які негайно прибули до місця виклику‚ разом з комунальниками звільнили споруди від уламків дерев. Завдяки вправності професіоналів‚ вікна будівель та балкон житлового будинку вдалося врятувати від пошкоджень.



На щастя‚ магазин вже був зачинений і ніхто з людей не постраждав.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також