У Сваляві є вулиця яку не ремонтували 25 років (ВІДЕО)

6
3

В Ужгороді - Генерала Свободи, в Мукачеві – Пряшівська, а у Сваляві – Чорновола. Почувши назви цих вулиць автовласники підсвідомо здригаються, адже їзда цими дорогами – справжнє випробування.

І якщо в обласному центрі та Мукачеві хоч якось латають покриття, то у Сваляві колишня Карла Маркса і по нині вважається непроїзною.

Водії легковиків воліють оминати це бездоріжжя. Проте не у всіх є така можливість, зокрема для вантажівок це єдиний проїзд через місто з Хустської на дорогу Київ-Чоп.

Подібне трапляється на цій вулиці чи не щодня. Автомобілі просто розсипаються на ходу. Сказати, що у Сваляві всі дороги з подібним покриттям не беремося. Більшість ремонтують і вони в гарному стані. Проте Карла Маркса, а віднедавна Чорновола ніби поза увагою міського керівництва.

Місцеві жителі, з якими вдалося поспілкуватися стверджують, що ремонту тут не було давненько. За Свалявськими мірками це 20-25 років.  За словами тутешніх основна причина бездоріжжя це інтенсивний рух вантажівок. Вони ж бо і руйнують асфальт, який ще залишився, і втрамбовують ями, які й так тут півметрової глибини.  З огляду на сучасні реалії та блокування держказначейством коштів чекати ремонту цієї дороги доведеться ще довго. Проте в місцевих та водіїв оптимізм ще залишився. Адже дихати пилюкою та постійно лагодити авто їм вже набридло.

М-Студіо

Коментарі

С
Света

У Мукачевi вул.Краснодонську не ремонтували нiколи!Мо же редакцiя газети проведе якусь корисну роботу з вiдповiдними людьми по великiй просьбi читачiв.Дякую за вчасно

С
Сільхоз

Ви не Сваляву вказуйте! Покажіть у Мукачеві вул.Інтернаціональну шо йде до ВПУ-3! там 20 років нич не робили!! Сваляву вони вказують!

М
міла

спробуйте проїхати по вул.Краснодонській, в Мукачеві. Її напевно не ремонтували від того часу як проклали

Читайте також