У Сваляві з пострілами затримали п'яного водія, який намагався переїхати поліцейських

2356 3

У місті Свалява 17 липня затримали 38-річного чоловіка, який скоїв ДТП зі службовим автомобілем поліції та намагався наїхати на правоохоронців.

Як повідомили в поліції Закарпаття, після ДТП поліцейські намагалися зупинити чоловіка, однак він не виконував законних вимог поліцейських та намагався здійснити на них наїзд.

Для примусової зупинки транспортного засобу, співробітники поліції відповідно до Закону України "Про Національну поліцію" застосували табельну вогнепальну зброю. Інспектор групи реагування патрульної поліції здійснив три постріли по автомобілю. Внаслідок події ніхто не постраждав.

38-річного водія правоохоронці затримали. За кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,01 проміле). Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (Опір представникові правоохоронного органу). Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Коментарі

НМ
На мою думку

Цікавий напис на майці.. Маса випитого алкогольного напою помноженого на час його вживання призведе в кінцевому результаті до затримання ....

З
закарпут

файно му казань напекло

Д
дейжо

що за фрасик так обнаглв

Читайте також