У Синевирі відбулися змагання з міні-футболу

23
1

У Синевирі відбулися спортивні змагання з міні-футболу між командами середніх шкіл Тереблянської долини, які знаходяться в межах НПП “Синевир”. Вони були присвячені Дню Перемоги та проводилися за ініціативи національного парку.

 

Участь у змаганнях взяли 5 команд із Колочавської, Брадолецької, Негровецької, Синевирської і Вільшанської загальноосвітніх шкіл. Серед хлопців кубок переможця виборола Негровецька школа, друге місце посіла Брадолецька, а третє — Синевирська ЗОШ. У грі серед дівчат лідерство вибороли синевирські футболістки, залишивши друге і третє місця відповідно Колочавській і Негровецькій ЗОШ.

Суддівська колегія з Міжгір’я відзначила хорошу гру Василя Гречина з Синевира, який під час змагань забив 10 голів, а також воротаря Василя Росоху з Негрівця. Серед дівчат кращим нападником стала Мар’яна Мокрянин з Синевира, а кращим захисником — Діана Шмулига з Негрівця.

Директор НПП “Синевир” Микола Дербак та голова профкому установи Федір Матічин привітали молодих спортсменів, подякували їм за участь у грі та нагородили дипломами, грамотами і грошима. Особливо варто відзначити директорів шкіл і учителів фізкультури, які серйозно поставилися до організації участі їхніх шкільних команд у змаганнях. 

Коментарі

Г
гуцул

а кришу в школі відремонтували??? ХЕР!!!!нехай дале тече, главноє фудбол, а диплом і ЗНО мож купити. тай нащо они коли всий край на заробітках......

Читайте також