У синевирському таборі оздоровилося 292 школярів

5
0

При Синевирській ЗОШ І-ІІІ ступенів діяв табір відпочинку з денним перебуванням школярів під назвою “Струмочок”. Діти були під наглядом начальника табору Михайла Григоровича Дем’яна, вихователів — вчителів початкової ланки, класних керівників 5-8 класів, педагога-організатора, психолога, соціального педагога та музичного керівника. Протягом чотирнадцяти днів було оздоровлено з пільгових категорій 292 школярів (180 учнів початкової ланки та 112 середньої ланки).

Мета нашого табору — забезпечити повноцінний відпочинок, оздоровлення, задоволення інтересів та духовних запитів дітей різного шкільного віку. Педагогічний колектив Синевирської ЗОШ I-III ступенів підійшов до виконання оздоровчої кампанії з високою відповідальністю. Заздалегідь було сплановано роботу оздоровчого табору “Струмочок”, де запропоновано школярам цікаві й різноманітні виховні заходи, спрямовані на розвиток творчих здібностей та здорового способу життя.

Всі із задоволенням стали учасниками бесіди за “круглим столом” — “День без тютюну” (31 травня). Соціальний педагог Марина Миколаївна Скира розповіла учням про шкідливі звички та їх наслідки в житті людини. Ця бесіда не залишила нікого байдужим, всі брали активну участь в її обговоренні.

Не менш цікаво пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей під назвою “Веселкове дитинство”. З учнями було проведено вікторини “Чи знаєш ти казку?”, конкурси малюнків “Веселкове дитинство”, “Світ очима дітей” та дискотеку. В проведенні цих заходів учням допомагали їх вихователі В.В. Гречин, М.М. Дем'ян, М.А. Цімбота, Л.В. Паканич, О.І. Мокрянин.

З школярами проводились різноманітні спортивні ігри, веселі естафети “М'ячик ловлять десять рук, хай його спіймає друг!”. З метою пропагування здорового способу життя були проведені екскурсії на Чорну ріку та поїздка в Колочаву в музей “Старе село”. Пізнавальними та цікавими стали ці екскурсії для школярів.

На закінчення табірної зміни було проведено “Вечір подяки”, вікторини “Знають всі, а може й ні, стилі музики й пісні” і прощальну дискотеку. Табірна зміна закінчилась. Школярі ще довго згадуватимуть добрим словом дні, які вони провели у “Струмочку” — таборі відпочинку з денним перебуванням.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також