У таборі «Мрія» на Мукачівщині закінчується ІІІ зміна (ФОТО)

13
12

Тут дні пролітають неймовірно швидко, адже часу сумувати немає. Кожного дня для дітей спрямовано ряд заходів, діти вчаться самостійності, розкривають свої таланти, набираються сил та оздоровлюються.

Усі заходи сплановані на всебічний розвиток дитини.  Варто виокремити і рольові ігри: «Чи ти здоровий?», «Лінощі псують людину». Для тих, хто має чудовий голос, є ряд заходів, у яких можна показати свій талант. А у кого розвинуте почуття гумору, той демонстрував його під час «Експрес - КВНу» та гри «Зроби мені смішно».

Цікавими були конкурси: на кращу альтанку, «Головний архітектор «Мрії», «Пензлик миру та злагоди». Тут світ фантазій діє у всіх аспектах, використовувались  всілякі  аплікації, малюнки, підручні та природні матеріали. Кожен міг проявити свій дизайнерський талант.
 
Не забуває персонал і про організацію традиційних таборових свят: «День червоношкірих», «Якби я був чарівником», «Свято Нептуна», «На Івана, на Купала», «Козацькі забави», жваво пройшли і спортивні змагання: «Олімпійські ігри», «Веселі старти», «Євро - 2012».
 
Не залишили діти без уваги тих, хто приклав максимум зусиль, щоб у нас над головами було мирне блакитне небо - ветеранів Великої Вітчизняної війни. Саме 05.07.2012р. відбулась історична вікторина «Сторінки історії нашого краю» за участю ветеранів Чех В.Л. та Нагірного В.М. На їх честь у таборі відбувся конкурс патріотичної пісні.
 
Спільно з міським центром зайнятості в таборі відбулась профорієнтаційна акція виїзного мобільного центру. Діти мали змогу ознайомитись з ринком праці, майбутніми професіями. 
 
Зараз табір готується до прийому четвертої зміни відпочивальників. 
 

 

Коментарі

?
?

аня, рот о??

А
Ана

Охоронці ніколи непитають куди і до кого Ви йдете, що з собою заносите або виносите. Коли після закінчення зміни Ви забираєте дитину - нікого не має і ніхто не цікавиться скількох дітей Ви забрали, своїх чи чужих та куди Ви їх вивозите. Пропадають речі...Педагоги (НЕ ВСІ) часто не займаються дітьми... А взагалі у дітей позитивних емоцій залишається більше, ніж негативних. Мрія виправляйся!!!

Т
Татьяна

Мрія чудово розквітла останнім часом!так тримати!

Г
ГОСТЬ

Мрія хороший табір, єдине- про охорону території треба подумати краще

С
Саша

МРІЯ СУПЕР!!!!!МРІЯ КЛАС!!!!МРІЙ ПРО МРІЮ КОЖЕН РАС!!!!!!!!!!!!!

Д
Дмитро

Я лише одне можу сказати. Мрія була є і буде найкращим табором !!!

Т
толік

у мрії дуже файно!я там отдихаю уже 2 рас і дуже хочу поїхати ще!дуже хороші вихователі, які усе мене підтримували, кормили файно,діскотеки боли отлічні, на свіжому воздусі усе хотілося спати, або ми не мали час би сумувати!табір МРІЯ найкращий!обов'язково приїду ще!

Л
Людмила

Моя дитина відпочиває в таборі вже третій рік, ми з чоловіком дуже задоволені цим оздоровчим комплексом, дитині дуже подобається там.У таборі працюють хороші педагоги,з турботою та відповідальністю відносяться до дітей,Завдяки Адміністрації ДОК Мрія ми впевнені що наша дитина в надійних руках!

Н
Наталія

моя дитина відпочивала в оздоровчому комплексі мрія,хочу зауважити що це чудовий табір,з дітками займалися,проводилось багато цікавих та розвиваючих занять,дуже хороше харчування,особлива увага педагогічному колективу табору,до діточок відносились з любовю та теплом,директор табору чудова жінка!! з прочитаною інформацією вище, можу впевнено сказати що це брехня і провокація,брехливі плітки можуть розношувати тільки злі зависники!

С
Світлана

ви шо здуріли???директор табору хороша жінка, яка ніколи нічого подібного не зробилаб!у таборі добре займаються дітьми, різні конкурси кожного дня, опитування по поводу їжї і взагалі це дуже хороший табір, усе сподобалося, моя дитина хоче ще!

В
василь

Завідуюча така бере хабарь в таборі потім в дит.садку по ул.Комунарів . ГАньба!!!!

Л
лариса

Дитина відпочивала у цьому таборі, дуже розчарована. На територію може пройти будь-хто, так звана охорона навіть не запитае хто ви і навіщо прийшли.Про яку безпеку наших дітей може йти мова?. У декількох дітей вкрали телефони.

Читайте також