У таборі «Радість» оздоровилося 60 школярів

15
1

При Верхньокоропецькій І-ІІІ ст. табір відпочинку «Радість» прийняв одразу шістдесятьох учнів.Мальовниче навколишнє середовище, ліс, вода, сонце… А до цих багатств – програма оздоровлення і дозвілля.

Щоб цей комплекс був сповна насиченим, начальник табору Наталія Юріївна Ряжко – заступник директора школи з навчально-виховної роботи – підібрала досвідчених вихователів, провела нараду з практики виховно-оздоровчої та спортивно-культурної роботи. Основну увагу зосередили на аспектах поведінки і правилах відпочинку на місцевості та в поїздках й екскурсіях.

У свою чергу, юні відпочивальники згрупувалися в загони, вивчали пісні, речівки, влаштували різноманітні конкурси, серед яких «День сміху» і «Караоке»… В цьому допомагала їм і практикантка Мукачівського гуманітарно-педагогічного коледжу Оксана Кампо.

Побували і в замку «Паланок», у драмтеатрі та в інших пам’ятних місцях. І здоров’я додалося, і в культурно-мистецькому плані збагатились.

Коментарі

В
Володимир

"...Мальовниче навколишнє середовище, ліс, вода, сонце… " - і програма "оздоровлення" за якою "оздоровилися" школярі... "Совок" у цих районках, що живуть на кошти платників податків, мабуть помре ще не скоро. Після подібних "оздоровлень" аж страшно подумати про відпочинок...

Читайте також