У телеграмі стався масштабний збій: користувачі жаліються на роботу месенджера

10
1

У популярному месенджері телеграм ввечері 21 серпня спостерігали збої у роботі. Користувачі жалілися, що вони не могли нормально користуватися месенджером.

Як повідомляє Downdetector, зокрема, серед проблем була неможливість оновити чати телеграму. Також там не відправлялися повідомлення.

Користувачі мережі повідомили про збій у роботі популярної платформи обміну повідомленнями телеграм приблизно о 20:18. Так, ці люди натрапляли на труднощі, оскільки сервіс перестав завантажувати фотографії та оновлювати листування, що згодом призвело до повної зупинки доставлення повідомлень. Отже, цей несподіваний збій позбавив багатьох людей можливості безперебійно спілкуватися зі своїми контактами та навіть перешкодив їхньому доступу до основних каналів новин.

Згодом моніторинговий сервер Downdetector офіційно підтвердив наявність проблем з популярною платформою обміну повідомленнями телеграм. Сервер отримав майже 256 відгуків користувачів, що підкреслюють несправність цієї широко використовуваної соціальної мережі.


Також користувачі кажуть, що боти у телеграмі абсолютно не працюють. Також не оновлюється список контактів у цій соціальній мережі.

Станом на 20:48 робота у мережі потроху стала налагоджуватися. Однак усе ще деякі користувачі мають проблеми з користуванням телеграмом. Станом на 20:52 – знову повідомляють про збої.

Наразі достеменно невідомо, у чому саме причина збоїв у телеграмі. Засновники цієї соцмережі поки що не давали коментарів з цього приводу.

Якщо мережа у вас досі не працює, то можна також спробувати оновити телеграм, почистити локальне сховище або перезайти у мережу з іншого девайсу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мигаль

Який дебіл ще користується кацапською "тєлєгою"? Сервери під контролем та на території кацапії, розробники - кацапи.

Читайте також