У Тячеві дивилися на таланти

19
0

З метою формування у дітей та учнівської молоді художньо-естетичної культури щодо розкриття здібностей юних талантів, обдарувань, залучення учнів до духовної спадщини українського народу у Тячеві проведено огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності (драматичних, вокально-хорових, хореографічних, фольклорних, лялькових колективів та читців) навчальних закладів району на тему: „Таланти твої, Україно!”

 

Всього на огляд-конкурс було представлено 56 учнівських колективів.

Оцінювалася вокальна та сценічна культура, складність репертуару, професійність виконання, артистичність, емоційність виконання, оригінальність творчої манери, зовнішній вигляд виконавців.

На огляді була присутня методист кабінету виховної роботи  та предметів етико-естетичного циклу  ЗІППО Жабляк Марія Дмитрівна, яка проаналізувала виступи дитячих колективів художньої самодіяльності та надала  рекомендації керівникам художніх колективів щодо подальшої роботи та підготовки до наступних конкурсів  та оглядів.

Марія Дмитрівна звернула увагу на рівень діяльності музичних керівників та зауважила, що їхня робота вимагає творчого підходу до підбору репертуару. Ще методист акцентувала увагу на визначені конкурсного твору для виконання хоровими колективами.

Компетентне журі підбило підсумки огляду-конкурсу, з якими всі бажаючі можуть ознайомитися на сайті управління освіти, молоді та спорту Тячівської райдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також