У Тячеві ями латають цеглою та присипають земелькою (ФОТОФАКТ)

8
13

Це фото зроблено у суботу, 20 квітня в центрі закарпатського міста.

Йдеться про центральну вулицю Тячева з символічною назвою Незалежності. Фото зроблене напроти райдержадміністрації.

Що ж, це буде черговий креатив у загальну добірку відзнак закарпатських дорожник. Більше креативу можна знайти за посиланнями:

Know how від закарпатського автодору: латати дороги землею з лісу (ВІДЕО)

Асфальт на трасі Київ-Чоп кладуть прямо у калюжі (ФОТО)

Київ-Чоп vs Загонь-Ньїредьгаза. Секрет якості угорських доріг (ФОТО)

Об'їзну Ужгорода взялися ремонтувати: в ямки кладуть болото (ФОТО, ВІДЕО)

Коментарі

М
Микола

Не зважайте на Жаливу. У нього, як і його керовників синдром "папередніків". Лікується тількм хірургічним втручанням. Притяти

ІО
із Олешника-Старості

ММикуло, закрий писок. Ти особисто із Бушком їздив по селам, обіцяючи що будете робити нормальні дороги. Де вони? Більш конкретно, назви точну дату, коли буде відремонтована дорога із Підвиноградова до Вербовця і Пушкінова? По Хусту ти навів невдалий для влади приклад, бо тією дорожньою організацією якраз й керував регіонал Іван Горба, за що й на підвищення пішов. Брехачі, а може й ти ся наїв ковбасок із м"яса Береговського скотомогильника?

З
Закарпатець

Від твоїх паханів яким ти сраку лижеш кожний день вся країна стогне. Коли понесе їх народ на вилах про тебе тоже не забудуть. І не поможе то що будеш кричати що у всьому балоги винуваті

МС
Микола Староста (Жалива)

Вибачте пане "Закарпатець" але у мене паханів нема.. на рахунок відкатів, так це не до мене, а знову до панів Балог. Які могли ту систему зламати, а нею користувалися і між іншим користуються далі.

З
Закарпатець

Дорожні служби крадуть гроші а дороги глиною посипають а ти Жаливо і твої пахани цих ворів кришують за откати

МС
Микола Староста (Жалива)

Повторюю,я не заперечую факту розбитих доріг але де дороги були капітально відремонтовані, їм нічого нема. Треба капітально ремонтувати 98% доріг,питання хто це буде робити? якщо дорожні служби на ладан дихають.

М
Микола

Менше пити треба, і очі розути

МС
Микола Староста (Жалива)

П.С. повторю вчора був у Тячеві, у центрі міста такого не бачив.

В
Ветер

Киля Азиров должен жаливе премию выписать за дешевый гнилой пиар его пакращення.Дороги супер и в Тячеве и Мукачеве тем более в Виноградове.

МС
Микола Староста (Жалива)

Я можу теж накидати цегли на дорогу, а потім її сфотографувати, великого розуму не треба. Що дороги розбиті то факт, говоритися про те, що за часів владарювання Балог не побудовано ні однієї нової дороги, а тільки йшло латання дірок. У минулому році була зроблена дорога Мукачево - Берегово, Свалява - Поляна, все ж щось таки робиться. Також проблема у дорожніх службах, які минулого року наприклад у Хусті освоїли тільки 10% коштів. Питання,хто довів дорожників до банкрутства?

М
Микола

Жаливо, ми вже чули про 98% процентів доріг. І це тобі не напартконференції сидіти і слухати хвалебні оди. Це реальність

ДП
Для параноїка жаливи

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=562455493786214&set=a.172180526147048.38879.100000653051573&type=1&theater Читай вуйку ти безголовий

МС
Микола Староста (Жалива)

Не більше, як провокація, вчора був у центрі Тячіва не бачив у центрі ні одної вибоїни. Бажання облити брудом владу пробалогівського сайту прямо і пре. Питання, чому Балоги будучи при владі в області більше 12 років не побудували ні однієї дороги місцевого значення?

Читайте також