У Тячеві оскаженілий посадовець накинувся на волонтерів

24
5

Місцеві кажуть, що це працівник місцевого військомату.

- Щойно у супермакеті "Барва" в Тячеві якийсь олігофрен (з місцевого військомату, як зазначили свідки події) накинувся з образами на дітей, які є учасниками акції "Підтримай армію". Називав жебраками й аферистами, штовхав і виривав візки з продуктами. Радив, куди ті продукти хай бійцям запхають. Затим, пригрозивши кримнальною справою, пішов начебто у райвідділок писати заяву. Діти розгубилися і не встигли відзняти цього недолюдька. Але по своїх дорослих джерелах я вже з"ясовую, що за криса це була. Сподіваюся, вона більше не працюватиме у воєнкоматі, а дуже скоро поїде в зону АТО, - розповіла Наталя Зотова.

Коментарі

В
Вася

там кемери кругом, достатньо написати заяву до міліції ( але не тягніть час записи відеокамер тримають лише 40 днів) і мілілція по відеокамері прослідкує в яку манину він сів, потім по базі данних ( камери чітко фіксують номера любої машини що заїхала на барву) встановлять власника і адресу ( тобто його) головне не робити дурниць і офіційно зареєструвати заяву до міліції ( а мєнтам щоб дати стимул робити - пригрозити листом до прокуратири - і будуть робити як миленькі) Слава Україні

Я
Я

Працівників нашого военкомату ми "добре" пізнаємо!! Доскачуться!!

ДВ
до всіх

Скаженого паскуду треба загнати у вольер до скажених псів,а не тримати у військкоматі. Відносно народного депутата,то він буде захищати психа. В цьому всі впевнені.

АЧ
а чого не сфоткали

того козла, хотя ун може бути псих, таких із стройової служби списують, і до пенсіі протирають гаті у военкоматах

У3
Учень 3 Б класу

Цыкаво було б почути думку народного депутата з цьоьго округу

Читайте також