У Тячеві освітян агітували у їхнє свято

6
0

Вчора у Тячівському районному будинку культури освітяни зібралися, щоб відсвяткувати професійний день. Там на них крім урочистостей та концерту очікувала передвиборча агітація від діючого голови РДА Михайла Шелевера.

Педагоги не очікували, що їх свято перетворять на політичні ігри та приманки. А кандидат у народні депутати  від 72 округу знову використовуватиме масові заходи, щоб провести зустрічі із колективом, які знаходяться на бюджетному балансі.

Зазначимо, що начальник управління освіти, молоді та спорту в Тячівському районі, Михайло Довжанин, теж  агітував за даного кандидата, чим порушував закон «Про вибори народних депутатів України», згідно з яким органами виконавчої влади забороняється займатися агітацією. Крім того, його довірена особа Микола Беркела  запевняв присутніх, що його сім’я , зять,жінка, діти  - голосуватимуть за  пана Михайла.  Зал уже не слухав пусті балачки, а тільки чекав теплих слів від ведучих та своїх вихованців.

Зазначимо, що в Михайла Шелевера, кандидата в народні депутати, що балотується на Тячівщині й Рахівщині в окрузі не відбувалося  жодної запланованої зустрічі з громадою. Спілкування голови РДА з виборцями проходять у примусовому режимі, або ж під прикриттям іншої події.  До слова, замість того, аби планувати власні зустрічі, пан Шелевер підсилає  «брудних» журналістів до інших кандидатів, які в результаті пишуть не про проблеми, а ображають опонентів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також