У Тячеві співали караоке

14
0

У рамках святкування Дня міста Тячів, за сприяння Тячівської міської ради, відбулося караоке-шоу «Хочеш.-співай!», яке проводили ведучі радіо «Закарпаття-FM» та телеканалу «М-Студіо». Яскраве шоу вже вкотре вдало пройшло у нашому місті. Серед тячівців та гостей райцентру виявилося чимало любителів поспівати та повболівати за учасників караоке.

 

Ведуча з відповідальністю поставилася до проведення першого відбіркового конкурсу, де мали змогу співати всі пісню Верки Сердючки «Чіта-Дріта». За його результатами учасниками караоке стали четверо найкращих: Анатолій з м. Тячів, Ангеліка з м. Тячів, Лівія з с. Нижня Апша та Юліана з с. Ганичі. У другому турі співали композицію «А мне все пофиг»  гурту «Інь-Янь», після якого курячі яйця одержав Анатолій Філіп. У третій тур потрапили Ангеліка, Лівія та Юліана. Тут учасниці проявили свої вподобання щодо ес­традних пісень і обрали для себе індивідуальні композиції: Лівія заспівала хітову пісню Олександра Пономарьова «Я люблю тільки тебе», Ангеліка виконала композицію Ані Лорак «Я стану морем», Лівія обрала ліричну пісню гурту «Город-312» під назвою «Останусь».
 
   Відтак, талановите виконання учасниць публіка оцінила оплесками. Саме аплодуванням глядачів було обрано фіналістів – Юліану Цірик та Лівію Влад.  Курка дісталася Ангеліці, яка достойно прийняла подарунки і привітала тячівців із Днем міста.
 
   У фіналі обидві учасниці показали хороші вокальні дані, адже співають на тячівській сцені вже не один рік. Лівія виконала композицію Ані Лорак, а Юліана обрала пісню із репертуару Вікторії Дайнеко. Як відомо, у фінальному турі все залежить від товщини глядацьких гаманців, адже переможницю визначали за кількістю зібраних грошей у капелюсі. За підрахунками коштів, перемогу в караоке-шоу здобула Юліана Цірик.  Лівія також не залишилася без винагороди – отримала зібрані Юліаною  гроші (100  гривень). Без дарунків не залишились і рахувальники грошей, вони одержали смачні цукерки. Ведуча також визначила найактивнішого вболівальника і нею стала найменша глядачка Вікторія.
 
  Найкраща учасниця караоке-шоу «Хочеш – співай!» Юліана Цірик отримала головний приз програми – електрочайник та гроші зібрані Лівією (56 гривень), а також  виконала пісню  «на біс». 
 
  Всі учасники співучого конкурсу передавали привіти своїм близьким та друзям, вітали тячівців та гостей міста зі святом. Отримали приємні враження від участі в шоу, адже не щодня є можливість проявити свій талант перед такою масовою аудиторією та ще й  отримати за це подарунки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також