У тячівському Тернові визначили переможців конкурсу юних колядників (ФОТО)

9
0

Вчора, 12 січня, у Тернові відбувся черговий, четвертий, тур щорічного огляду-конкурсу колядок, який проходить з доброї волі народного депутата України Василя Петьовки.

Ця святкова й довгоочікувана подія тривала упродовж цілого дня. Загалом, у конкурсі взяли участь колективи шістьох дитсадків та чотирнадцяти шкіл, а це близько двохсот діточок. Щоправда, прикрою несподіванкою стало кількагодинне відключення електроенергії, однак на настрій юних колядників це не вплинуло. Ще б пак, адже, як розповідали керівники та батьки маленьких конкурсантів, до конкурсу вони готувалися не один тиждень, пише tyachiv.com.ua.

А члени журі зізнавались, що з кожним роком оцінювати юних колядників стає все важче й важче, адже колективи вдосконалюють майстерність, створюють щоразу кращі декорації та костюми. Але, взявши до уваги всі «родзинки» виступів та те, наскільки вони відповідали умовам конкурсу, призові місця розподілили таким чином: перше місце серед дитсадків посів колектив Кривського ДНЗ, які виграли для закладу проектор, на другому – Тернівський ДНЗ №2 (отримали пральну машину), на третьому – Вільховецький ДНЗ (винагорода – килим).

Серед шкіл найкраще колядували початківці Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст., які за свої старання отримали проектор, другим став колектив Підплешанської ЗОШ І-ІІ ст. (приз – комп’ютер), третім – Раківської ЗОШ І-ІІ ст. (виграли телевізор).

Крім того, кожен колектив, який взяв участь у конкурсі-огляді, отримав необхідне для роботи приладдя: дитсадки – набір ігор, а школи – унаочнення. А дітвора, звісно ж, крім гучних оплесків, була винагороджена ще й ласощами.

Дзвінка коляда і далі лине Тячівщиною: наступний етап конкурсу відбувається сьогодні у Дубовому. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також