У центральній бібліотеці Мукачева читали вірші літературний "бомонд" міста (ФОТО)

24
1

Сьогодні, 21 серпня, у дворі центральної бібліотеки Мукачева проходила святкова виставка книг та зачитувались вірші мукачівськими літераторами, присвячені 22 - річниці Незалежності України.

У зв'язку з державним святом Незалежності України, у центральній біліотеці Мукачева вирішили зібратись місцеві поети-літератори, які зачитували вірші приурочені Дню незалежності.

На святі зібралось чимало гостей, які хотіли помилуватись звуками поезії, відвідати виставку книг та альманахів, приурочену святові. Серед книг можна було розгледіти імена таких авторів як Михайло Шушкевич, Гізелла Лімбах, Тетяна Рибар, Валентина Кушнір та Ярослав Січ.

Зі словами вітань, до всіх присутніх та гостей звернувся голова літературного обєднання "Рідне слово" Михайло Шушкевич. У своєму виступі автор нагадав про важку долю України та подвиг тих, хто боровся за здобуття незалежності. Опісля слів вітань, літератор зачитав свій власний вірш, який присвятив нелегкій долі нашої держави. На святі також лунав спів, національно - патріотична музика.

 Мабуть кожен, хто відвідав захід, відчув духовне збагачення та гордість за свою націю.    

Коментарі

Г
Георгій

Шкода, що подія не була анонсована.

Читайте також