У центрі Берегова провели патріотичний флешмоб за єдність України (ФОТО, ВІДЕО)

16
17

Сьогодні, 1 жовтня на площі Кошута відбулася благодійна акція, ініціатори якої студенти Берегівського медичного коледжу, інформує мер міста Золтан Бабяк на власній сторінці у Фейсбук.

Молодь, вбрана в одяг з національною симовлікою, провела ярмарок-продаж власноруч виготовлених виробів, зокрема жовто-блакитних браслетів та медового печива у формі серця. Назначеної ціни не було, кожен купував за стільки, за скільки бажав.

Ярмарок проводився паралельно з урочистим святом працівника освіти, який проходив у Будинку культури. Тож кінець свята співпав із завершальним етапом благодійної акції, і, невипадково, адже студенти підготували масштабний флешмоб, який супроводжувався танцювальними рухами і фінальним розгорненням кількаметрового прапору. На зібрані кошти придбають кровоспинний лікарський засіб “Целокс” для комплектації аптечок для наших військових, серед яких і берегівчани.

Коментарі

Т
таня

У нас класні студенти у нас найкращий коледж і ми всі разом, дякую усім хто продавав, танцював, співав, усім усім, ми - найкращі!!!

С1
Студрада 1

Кращий день)))))))**** Все було чудово* спасибі всім хто підтримав студентів Берегівського медичного коледжу. Кого буде цікавити інформація щодо коштів Ласкаво просимо до коледжу, там Вам нададуть всю інформацію!

Б
Бачі

А йоббіки будуть річати гі крукуділі :) !!

Б
Бачі

А орбан ся не завадить, кіть се-се увидить :) !?

Б
Берегово

Берегово - не власність Бабяка, а мерові фотоблюди отримують зарплату і непогану із кишень берегівчан - із і так бідного бюджету. Тому коли зняли патріотів, то не шкодуйте, щоб про них знали всі.Бо фотопіар від мера-нарциса уже зашкалює, аж блювати хочеться - усюди: бабяк робив це, бабяк був там, у бабяка були ті. бабяк пішов туди... -профіль-анфас-бік-зад-нутрощі...

Р
Редакція

Додали в новину інформацію про першоджерело. У новині нема ніде згадки, що це власна новина Мукачево.Net. Сторінку мера Берегова ми розглядаємо як відкрите джерело інформації для поширення.

1
123

суть в тому, що цей сайт звик красти матеріали з інших сайтів чи соц.мереж і видавати за свої.

МБ
могли б поставити посилання

фото і матеріал не ваш. але це вам не заважає не поставити почилання на першоджерело!!

О
Очевидець

Тут відео "флеш-мобу" (дуже душевно, як на мене): http://youtu.be/D-t5RlOR23I

Б
Берегівський

А то Бабяк сам фотькав? Фосо

С
студрада

гроші не переживайте, дійдуть - за них купляться кровоспинні засоби для аптечок, далі медикаменти для віськового госпіталю і, частина піде окремому батальйону, звіт можна буде почитати на сайті коледжу і в газеті Берегово, бажаючих перевірити ласкаво просимо до коледжу

S
Sonja

Гловне щоб ці гроші всі дійшли до військових!

!
!!!!!

зараз не про фото мова, а про те які молодці студенти БМК,а фото поширюйте всі хто може, щоб знали - Закарпаття супер, Берегово - зе бест, медичний коледж просто клас!!!

Л
Люська

Вчителі та учні медичного коледжу та угорського інституту підтримували і Майдан взимку у Берегові - при чому масово! Браво, молодці! Давай-давай!

4
456

ага, вкрали у З.Бабьяка на сторінці! у мера вкрали - ужас!

1
123

Такі гарні фото робить "мукачево.нет"!!!!! Браво!!! Що, що, а красти ви вмієте!!!!

Б
берегівчанин

Це ще раз доводить що у нас росте прекрасне покоління заради якого варто жити. Медичний коледж подяка вам і шана так тримати!!!

Читайте також