У центрі Берегова щодня паркується чорний "Кайєн" (ФОТО)

5
13

Щодня мешканці Берегова можуть спостерігати, як по головній площі міста, всупереч всім правилам, проїжджає та стає на "парковку" чорний "Каєн", який зазвичай веде жінка.

Міліція  жодним  чином  на таке порушення не реагує. 

Мукачево.Net

Коментарі

ЗР
з района

Я некажу що Чобо святий,не треба забувати що в його фірмах працює немало людей і получають зарплати. А на площі паркуються всі крму не лінь. Журналіст має бути обєктивним і показувати номера всіх машин. Це фото скорше всього зроблено на заказ.

Б
белка

лібше роботою би занялися,а не страдають хуйньою!!!!!!!! чому за охоту не напишуть що вже другий рік бидло не пускають охоту!!!!!!!!!!!!!!судиться нещасній!!!!!!! Нехай суді закінчатся на моральний ущерб подати треба!!!! вот тема а не машини в центрі роздивлятися!!!!!!!!!!! кому вона мішає!!!!!!

Б
Берегсас

Пак ви не думайте, ош хуйло лише у кремлі моськовському жиуть. Доста биків й у наших краях.

М
місцевий

так ,це авто ставить дружина Пийтера-без освіти,без професії,селючка їздить на такій машині за рахунок українських кредитів ,які набрали ,і які роками не виплачують їх,а за ці гроші на Балатоні побудували палац,відкрили бізнес в місті-одним словом обкрадають державу.. їм можна так поступати, а бідних банки за 100 грн.будуть взувати по повній...мало їм харі набили...всю сімейку в мусорні баки,а паркується хай на Балатоні...

ЯЩ
Я щодня бачу саме цей "Кайєн"

Міліція на багато-чого не реагує..на жаль

Ф
Фотограф

Это мой мерседес!

7(
777 (оригінал)

Пояснення цьому феномену просте, читайте класика: "Хто девушку кормит - тот девушку и танцует".

Б
Берегсас

Чувим, ош ця авто жони Чоби Пейтера, шо так би мовити вино робить на Котнарі, був чи ще є обласним депутатом. А справа вуд цього порша є ресторація Чобіна, якою керує його жона. От вона і парується там де зручно. Люди кажуть, добое шо у цю ресторацію ще не заїзжає. Шо казати, менти того Чобу чі то бояться, чи то так поважауть. Але йому на них чхати. Як й на містян та турістів.

М
МукачівецЬ

по мукачеві у центрі сотні машин кождого дня їздять центр це одна велика парковка

В
Віталій

Привозять товар наприклад (обслуговують магазин) В Мукачеві на пішоходній зоні купа авто їздить і стоїть - нащо далеко їздити ??? Проблема нерєшаєма при сучасній системі( Як і дофіга інших проблем( Нажаль(

Н
Неупередженим

Чорт його знає, до чиїх політсил належать і мерс, і кайєн. І чи належать взагалі. Питання в іншому - чому міліція дозволяє приватним легковушкам кататися пішоходною зоною?

НУ
Не упереджено

Фотограф ти наш "дальнозорий", а Мерседес поруч тобі не заважав? Чому виключно Каєн під "все бачуче око" потрапив? Чи це з правильної політсили Мерс? Ну ти поняв, близорукий ти наш.....

В
Ваня

Там и мерседес стоит,а заметили только Каен

Читайте також