У центрі курорту Шаян вирубали дубовий ліс під дачу столичному посадовцю - активіст (ФОТО)

6
12

Про це повідомляє місцевий адвокат та громадський діяч Роман Келемен, додаючи світлини з місця подій.

- Ось так знищили дубовий ліс комусь під дачу в Шаяні . Доки йде очищення влади, хтось очистив земельну ділянку від дубового лісу, все це проходить в центрі Шаяна. Тут як бачимо дуби, яким до 100 років, в цьому дубовому лісі були чудові на смак джерельця, де люди заходили, щоб попити чистої води. А зараз тут буде дача якогось «Бонза», - повідомив активіст. - Чому екологія та інші служби це не бачать викликає велике запитання. Яка буде реакція управління лісового господарства на цю самовільну рубку і приватизацію нібито вільної земельної ділянки ? Чи вони вже приватизували разом з лісом?

 

Коментарі

ДТ
до тьоті

Ви абсолютно некомпетентна особа в цьому питанні , це компетенція виключно держлісгоспів та правоохоронних органів , ніяка сільрада до земель ЛГ немає ніякого відношення , ЛГ платить чисто якиїсь символічний податок , який навіть СР не встановлює і спостерігає цей безбредел так само з боку як і кожна тьотя в селі і дядя

Е
Еліта

Має десь спочивати. Не повезло лісу ,не повезло Шаянам. А Києву все везіння йде. Працують бідолаги на ...користь Держави.Важко в столиці , постійно політичні кризи

ДС
До Саші

Та це й Москаль дозволив

5
56

Рубають ліс,страждати будуть люди, а не ті що рубають і для кого рубають, адже природа цього не простить,почнуться стихійні лиха-повені і т.д. Потрібно громаді зупинити цей беспрідєл поки не пізно.

Т
Тьотя

А де той сільский голова? Хочете сказати він не при ділах ,і не вдолі що на його території робиться ,а все на Київ.тепер місцеве самоврядування і як хочуть так газдують ,треба громаді вставати з вилами з лопатами ,так як усюди перекривати дороги .А тут моя хата з краю я нічого не знаю!

В
віталька

Читаю всі ці "коли наведе", "розкрадають", "коли прекратять беспредєл"..панове, поки САМІ(або з цімборами,якшо самому мало страшно) не купите пушку (любу, і гладкоствол підійде. Вже слухи є що і вояками можна договоритись на списаний ак+цинк бк) і не вальнете гнидоту, яка рубає ваш, як самі кажете, ліс-доти і БУДУТЬ рубати.Як же ж до 99% населення НЕ доходить, що в україні на даний момент ЛЕГІТИМНА І ЗАКОННА ВЛАДА В І Д С У Т Н Я !

Ч
чинадієво

ліс типир рубають у силу силенну по безпредєлу, лим коло ядного чинадієва робить біля 20 ! пилорам з різними мощностями, скоро буде пустиня. Я би казав, поки щи не пізно, зупинити треба повністю вирубку, а тих горе бізнесменів, які заробили мільйонні статки на деревинні зобовязати законом посадити і десятки років доглядати різні площі (в залежності від часу в бізнесі і обємів переробленої деревини) молодого, майбутнього лісу різних порід.

П
поляк

Під приводом боротьби з "політичним русинством" розкрадають все, що можна...

5
567

Саша, той москаль у долі і буде сидіти на Закарпатті доки не знищать все.А знищувати будуть до тих пір,доки люди будуть дозволяти це робити.

Д1
до 12:07

А то такий план у хохляцької "еліти". Розікрасти і знищити все що можна, а потім області розбредуться туди, де були сто років тому-хто в Європу по різним країнам,а хто в Росію.

М
мукачівець

Треба уже вставати і валити ту погань столичну а тих ко урубує вішати на дерева . Гниди конченні унічтожають всю природу . Треба нахрен утікати отділятися от вонячої хохляндіі бо скоро туй нич не буде.

С
саша

Де той москаль є..бучий, який сказав , що наведе порядок ?

Читайте також