У центрі Мукачева невідомі потруїли собак (ВІДЕО)

8
10

Наразі, відомо поки про 2 випадки.

Про випадок зоозахисникам повідомили працівниці сусіднього салону краси, помітивши у тварин конвульсії. Врятували чотирилапих не встигли. Активісти переконані, це було зроблено навмисно, тому написали заяву в поліцію.

Більше дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius

Коментарі

Е
Евгений

Лучше бы дебилы сами потравились! Меньше ДГЕНЕРАТОВ в стране было бы, быстрей порядок навелся бы. Как голосавать за бандитов и воров за 1 кг. гречки бесплатно, за сто грамм пойла у избир. кома, за 10 гр. обещаных к пенсии или зарплате та толпами бегут. Дебилы невминяемые!!!

П
Правильно

Правильно сделали

Л
люди

в центрі СЛАВА КУЗНЕЦОВ гей та гом гуляє з двома дворнягами він стає вже зоофілом напроти євразії працює барменом в мами кафе перевірте будьласка 52 роки ні жони ні дітей ночами з собаками виє-кричить

З
Золотко

Докіть газда машину виганяє, велетеньські пси вискакують із двора і гасають по вулицям. Вони не кусаються- мені в догонку кричіть газда. Смішно?

Д"
До "я"

Безпритульні собаки бояться людей, а особливо - дітей. Тікають, наче чорта побачили. Якщо вкусив - то лише домашній, самовигульний.

A
alex

люди уже с ума сошли --- чо делают, а властя м все пофигу...человечество дуреет...

V
vvv

Правильно зроблено. Хто б ще в Ужгороді так само зробив, а то вже по вулиці пройти неможливо. В районі електростанції свора псів просто тероризує прохожих. З рук сумки зубами виривають.

Я
я

Як мою дочку укусив собака на улиці то активістів шось не було.Правильно , собака безпритульна не має гуляти де діти і люди ходять .в притулок на франка у ліс

Н
народ777

активісти най собі додому візьмуть по 3-4 пса а не лим язиком молоти

К
коментар

підори

Читайте також