У центрі Мукачева полісмени затримали молодика з шприцом (ФОТО)

5
4

15 жовтня під час денного патрулювання екіпаж мукачівських патрульних помітив невідому особу на вулиці Маргітича.

Правоохоронці розповідають, що при появі патрульного автомобіля чоловік почав помітно нервувати та поводити себе підозріло, ховаючи щось у кишені верхнього одягу.

Оскільки у полісменів виникла підозра, що громадянин може приховувати заборонені або обмежені в обігу речі, вони вирішили провести його поверхневий огляд.

При перевірці патрульні виявили шприц з речовиною коричневого кольору. Зі слів самого громадянина у шприці знаходилась «доза» для власного використання.

— В діях 23-річного громадянина вбачаються ознаки кримінального правопорушення. Слідчі вилучили наркотичний засіб. Подробиці та обставини з’ясовуються, — йдеться у повідомленні поліції.

Коментарі

М
Мукачевський

Пусть как называемие "полисмены" не на машинах катаються а пусть гуляют и шприцы соберают что иглы торчат. Так хоть болезней не будет... Плюс бензин секономлят!!!

Е
ЕКО

Останнім часом по місту в багатьох місцях просто на вулиці валяються шприци: минулого тижня відкриваю дверку машини на узбіччі вул.Грушевського, а там шприц голкою догори застряг. А якщо хтось не помітить і наступить?

Д
да

мусора за што жити будуть то їх бізнес СБУ.ПРОКУРАТУРА.+МІЛІЦІЯ+БЛАТНІ+ НАРІКИ=НАРКОБІЗНЕС МІЛІОНІВ ДОЛЛАРІВ.....

Ю
Юрий

Когда же вы наконец начнете наказывать за наркоту ,Закон как в Гонконге смерть .

Читайте також