У центрі Мукачева розгорнулось "місто морозива" (ФОТО)

7
6

Саме зараз, у самому центрі міста Мукачево, розгорнулось невеличке «місто морозива».

Всі бажаючі мають можливість за декілька “рудиків” взяти участь у різних атракціонах. А саме: пограти у баскетбол, побудувати місто своєї мрії, сфотографуватись з веселим клоуном, попригати на батуті розмалюватись кольоровими фарбами та багато іншого.

Переможці атракціонів отримують невеличкі призи. 

Веселий настрій підтримує запальна музика. 

Коментарі

ЗБ
Звичайний батько

Та ну! Так все незручно розмістили, намети в метрі один від одного, натовп народу з двох сторін топчеться, тиснява, дихати в цьому натовпы нычим дитины. Протягом години всі атракціони подорожчали на три "Рудика", а батьки все купували морозиво, що б дітлахам вистачило на щось. Це просто чергове здирництво народу, діти не знали що робити з рештою "Рудиків" ходили і жебракували один у одного або викуповували відсутню кількість за гроші. До жаху не продумано.

Т
Тетяна

молодці.для дітей все найкраще.

Г
гость

і наскільки п.Іваницька збагатіла? чи заробила на нову кришу?

Я
Я

І почати місцева влада могла б з реконструкції дитячого майданчику біля Перемоги, а то виводити туди дитину стає небезпечно, все зламано варварами. І дійсно культурно-розважальні заходи для дітей були б дуже доречними в місті, особливо тепер, коли тепло, літо, сонце.

Р
Ріта

За підсумками цього свята можу сказати одне: Нашим дітям бракує подібних розваг в рідному місті.. Ось над цим питанням мали би задуматися чиновники міськвиконкому, а не лиш папірці писати, як добре живеться малечі в Мукачеві

М
мукачівець

Це вже цікаво. І дорослим, і малим.

Читайте також