У центрі Мукачева танцювали і співали кришнаїти (ФОТО, ВІДЕО)

7
7

Вони роздавали перехожим тематичну літературу та розповідати про себе.

Перехожі, у свою чергу спостерігали за танцем. Дехто – фотографував або знімав на відео.

Хода пройшлася усіма центральними вулицями міста. Танцювали та співали більше 20 людей. Подібні акції кришнаїти проводять на Закарпатті та Мукачеві, зокрема, не вперше.

Коментарі

М
Михайло

В Україні діють релігійні тоталітарні секти (ІСКОН, кришнаїтська секта гр. Росії Георгія Аїстова / він же гуру Авадхут Махарадж/ та інші різного роду кришнаїтські секти), де замість вивчення східної філософії та релігії йде “замаскована” пропоганда ненависті до свого етнічного коріння та релігії дідів і прадідів, всіх хто не визнає вчення ціх сект оголошено демонами. Учасникам секти, як правило молоді ( причому великий відсоток неповнолітньої молоді), втлумачують у мізки, що вони спілкуються з Богом (Крішною) через гуру. І якщо Крішна накаже виконати адептам самий незручний наказ ( в т.ч. і вбивство), то адепти мають виконати цей наказ не задумуючись. Для кращого “засвоєння вчення” адептам сект дають “прасад” (жертовна їжа), куди добавляють різного роду “рослинні приправи”, які викликають у адептів відчуття повної покори своєму гуру і т.п. За цією організацією стоять "політичні" гроші ФСБ!

*
*

Скільки релігій - стільки й Богів...а всі говорять: "Бог один" ну-ну...Якшо би був Бог один, то це би не було вигідно ні християнинам, ні мусульманам, ні крішнаїтам, нікому...от тому є всякі секти, адвентісти, ієгови, хрестиянини, крішнаїти. От тому у них і такі не понятні цілі. А ціль одна: "Гррррроооооші" Осознана людина викупає цю всю "фішку" цю всю виманку-техніку "грошей" і мені всеодно шо Ви тут напишите, я проти всіх релігій!!! Тусуйтесь!

-
------

це просто ЖАААААх...

А
Анна

Вам бы всем только судить, советы раздавать- вот это мы умеем. И после этого себя назвать христианином? Лучше делайте добрые поступки для Бога, а не судите их. Приехали, потанцевали и всё. Улыбнитесь и не излучайте зло...

Ж
жінка

Цікаво хто фінансує такі секти, бо інакше це не назвеш.Нам християнам це не зрозуміти, це не наше і звичайно це моя особиста думка.Вчора в місті проходила повз цього видовища, відверто зізнаюся враження неприємне і трохи незрозуміле, до всього ці крішнаїти приставали до людей, як банний лист,щоб купити їх книжки.А краще зайнялися б попри усе це корисною справою - іти працювати і приносити користь суспільству.

М
мкчв

На завод бы их всех за станок.

П
ПКО

Концерт для самих себе,буквально пару чоловік призупинялося,щоб це подивитися.Не уявляю,як би ми з хрестами і іконами могли пройтися по іх цетральних площах.Напевно живі в Мукачево не вернулися б. ПРОПЛАЧЕНО ????

Читайте також