У центрі Мукачева водій на "Opel Vivaro" збив жінку і втік (ФОТО)

5
13

Вчора в Мукачеві на перехресті вулиць Я.Мудрого та Маргітича водій автомобіля “Opel Vivaro” скоїв наїзд на велосипедистку, 58-річну мукачівку. Водій з місця події зник.

Очевидці, які стали свідками дорожньо-транспортної пригоди, забрали потерпілу з дороги й викликали швидку та поліцію. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала забій правої  ноги і була доставлена до Мукачівської ЦРЛ.

За кілька хвилин винуватця, 27-річного мешканця Іршавського району, було затримано. Із його слів, він не помітив, що  зачепив велосипедиста.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

За фактом ДТП відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статті 286  та статті 135 ККУ (Залишення в небезпеці).

Коментарі

І
ів

може баба була спяніла та вєбалася а шофер уйшов помочи

П
по

Придурок іршавський......

К
критик

По-перше, жінка рухалася по дорозі від вокзалу і продовжувала рух у бік центру. Який там пішохідний перехід? А якщо і пішохідний перехід, то водій всерівно має пропустити як пішохода так і транспорт, ідучий зі сторони вокзалу, а вже потім закінчити маневр повороту. Водій збив жінку і при цьому порушив дві статті. Хоча тут і третьою статею пахне.

Ф
фийом

то бабка ногу через раму перекидовала тай упала.

Ю
Ющенко

Пацан вообще не винуватий ...і ніфіга там не є..роздули хрень не понятно з чого. В одному лиш винен,шо іршавський додік.. 90% іршавчан..подлі гнилі уроди..колючим дротом обгородити і бомбу атомну еб..ти! Ладно фіглюю..видихайте:)

1
1

Ой ці велосипедисти... пруть завжди по пішохідному переході. Не переходять а переізджають!

РВ
Рошко Виктор Петровыч

Та пак йо!)

В
Воєнком

В ато його най сепару давить там помічати нетреба.

З
знаток

та пак нислобінно на біціглях їхати по переході, треба злісти і дручати !!

5
555

то вин ии не збив а баба з своими михами сама упала бо вона иде на бициглях гружена як на камионови.

1
1

Тать пак велосипедистка годна би тоже ПДР знати, а не лем біціглі крутити, а й на знаки даколи побзерати!

Ч
Читач

Пак Иршава пак пак пак... пак бикота "пак ни увідів".. пак осліп майжек, ко му права пак видав?

В
Вано

то Пак Иршавська бикота.

Читайте також