У центрі Мукачева водій Volkswagen збив муніципала і погрожував розправою (ФОТО)

13
28

Співробітники муніципальної міліції забезпечували безпеку руху на вулиці під час проведення велогонки у центрі міста.

За словами муніципалів, водій сірого Volkswagen Jetta не зміг проїхати до центральної частини міста, яка була перегороджена у зв'язку з проведенням велогонки у Мукачеві. 

Інцидент трапився на розі вулиць Космонавта Беляєва - Валленберга. 

Попередження муніципалів водій проінгнорував, а коли ті намагались перешкодити проїзду, останній просто збив одного зі співробітників. На щастя, ніхто серйозно не постраждав, а водій поїхав з місця події. 

Муніципали, які постраждали під час інциденту, звернулись із відповідною заявою до міськвідділу Нацполіції. 


Нагадуємо, що фінальна велогонка Чемпіонату України у Мукачеві так і не відбулась, а велогонщики проїхали лиш одне коло. 

Коментарі

І
Іванко

1. Зробіть велодоріжки і нехай там ганяють, буде корисно не тільки для велоперегон, а і дня тих, хто просто катається на велосипеді 2. А хто ті муніціпальчики такі? Вони не мають права вказувати рух водіям! Хто він такий щоб перекривати дорогу? Там мала бути ПОЛІЦЕЙСЬКА машина та співробітник поліції! А на місті водія, я би пояснив поліції це так: Їду спокійно собі тут мене починають зупиняти, руками махати і т.д. я подумав що буде спроба пограбування та вирішив давати його)

К
коко

До JbL мені інтересно за скільки секунд ти побіжиш до мамки під юпку коли перед тобою виліз би з машини я ?? Не буду описувати себе просто подумай над цим!

К
коко

В той час коли машин в городі стає з каждим днем більше ,в самий раз перекривати дороги,робити односторонній рух ,робити тратуар майже такий шириною як проїзда частина дороги в деяких містах і устраювати велозаїзд,замісить того би наоборот сприяти спрощенню дорожнього руху і розрідити його в нашому не великому містечку.То нормально зранку 15мин добиратися з черьомушок до гіда на авто? Подивіться на наше місто зранку,яке забите машинами які чадять газами в заторах. І дайте людям достойні роботи би не мали час в білий день ходити на велозаїзди і всяку другу дурницю.

SM
St. Martin

+ за перекрытие центра города на субботу и воскресенье! Все привыкнут и в обморок падать перестанут:). Только спец. Транспорт

НС
на суботу, неділю

взагалі заборлнити любий рух транспортних засобів у центрі.

К
Карапуз

До JbL, ти не правильно поняв. По його/ii словам, на вихiдних всьо Мукачево мае забитися по углам, розчистити вулицi, дорога мае бути вiльна, бо ВОНО наплодило дiтей, на яких не мае нi часу, нi грошей, i iде скуповуватися (то вообще усi мають знати наперед i бути готовi). A, вообще кажучи, "будеш мати своiх -поймеш"

J
JbL

А причом тут діти? 02.10.2017 00:16 Значить тупі ви батьки! Тиждень (хай ся не виражаю) робити, а потім лізти на базар і скуповуватися, ставивши машину де попало бо ліньки пройтися... які ж ви тупі рагулі! По вашим словам є два варіанта: 1. Ви багато працюєте і тому заробляєте багато грошей але варіант відпадає, тому що ви "цілий тиждень ху.....ти на роботі" 2. Ви робите цілий тиждень і заробляєте копійки бо - тупі рагулі! Перед моїм будинком часто ставлять свої машини такі рагулі і їм по барабану що я не можу заїхати-виїхати бо правил то не знають. Ріжу їм колеса, бикують б'ю морди, ламаю руки. Поліція уже до мене не їде якщо її визивають рагулі - всі суди виграю зараз. Максимум що я заплатив це 51 грн. штрафу, а у водія всі 4 колеса на мусор! Так що шановні рагулі вчіть ПДР і якщо перекривають вулиці ставте машини подалі від центра. Цього урода що муніципала збив я вже раз клав на лопатки - то бидло! Лижить на землі і все одно бикує! Рагульна сім'я!

А
Андрій

Приєднуюсь до противників перекриття. Вибачте, але добре те шо вміру, у нас вже велозаїзд за велозаїздом, це перекриття вже реально злить. У нас невеличке місто а не стадіон. За межами міста робіть заїзди, забіги, запливи... Відпочинок одних не повинен заважати іншим.

ДМ
До мішо і вел

Будете мати малих дітей і цілий тиждень ху.....ти на роботі пак увидитиме як за покупками у неділю на базар підете? Що 6 км. на горбі всьо домів тягнути? Чи як нись 50 хв домів їхати? Подуріли з цими "празниками" ДУМАЙТЕ І ДАЙТЕ ДЕ ЛЮДЯМ КОПІЙКУ ЗАРОБИТИ, БО ТРАТИТИ Є КУДА!

У
УРА

Дараб асвальта і той перекрили будеме їздити кертами а на дорозі біціглі і мед. Супер

С
сергій

222 дуже блатуєш знаючи що ніхто не знає хто ти)

С
Саша

по фото не видно, що щось сталося люди спокійно ходять) якщо б сталося щось страшне то було би масове зібрання людей) одразу видно що комусь просто нічим занятись)

Х
Хеппі

Самі не знаєте що на самому ділі було і роздули з мухи слона!

:
:)

Люди думайте шо пишете)

В
Вел

Глупо, люди ви думайте про що говорите )) вам лінь пішком пройти через город))) машини машини машини ((( це жахххх подайте приклад дітям ...... це неділяяяяяяяя

М
Маруся

Хто взагалі видав дозвіл перекривати пів міста? То фестиваль, то ще велозаїзд, то ще якась мара - ви подуріли? Наїхали на муніципала? Шо-шо? А то ко такі? Вони навіть права затримувати громадян не мають, оскільки не відносяться до категорії правоохоронних органів, це бігунки, які можуть давати рекомендації - усьо. І цей інцидент тому доказ.

Ю
Юра

Хтось має якісь притензії до Водія най йому скаже в очі)

М
Міша

Завідуйте му молча, шося стало то Нико незнає як то було, а Такі ви круті коли під чужим іменем пишете!

0
00000

То уже три тижні тому у анонсі сього меропріятія боло ясно што вто дурна затія

М
Мішо

Мукачево нет!!!! Десь, колись, в якійсь країні..... Чому не напишете імя і прізвище героя. Най усі його видять

М
Міша

Місто в нас не таке вже і велике, дійти до центру можна без проблем за 15-20 хв з більшості районів, тіки треба не лінитись і ж0пу свою відірвати від сидіня. Ато звикли вже всі ставати під дверима щоб і кроку лишнього не зробити.

А
Аліса

Багато дуже незручностей створює цей велозаїзд. І це ж не перший день...А перед цим пару тижнів тому теж перекривали дорогу для велосипедистів. І післязавтра,якщо не помиляюсь, буде забіг-знов перекриті дороги. Не всі читають мукачево нет, багато хто не знає заздалегідь!

7
77

Если ментов начали сбивать в центре города и при этом спокойно уехать,комментарии излишни!!!

О
Остап

Задовбали ці заїзди, най йдуть там ся возять де машин нема.Вулиці заради них перекривавуть, задовбали!!!!!

К
Катерина

Мункач.в точку.ору

М
Мункач

Вольскваген погрожував!востаніє машин почалось!

М
Мукачівець

ПРАВИЛЬНО!!!!най перекривають дальше дороги всі начнуть давити, нерви здають коли безтолку мішають на поле з свойіма біціглями а не в городі мішати.

Д
Дідо

та пак ко того ковдуша за руль поклав ?

Читайте також