У центрі Мукачева є будинок з усіма зручностями для безхатченків (ФОТО)

18
8

У Мукачеві стоїть майже розвалений будинок на вулиці Миру, 9.

Не знати, з яких мотивів, але дуже дорога нерухомість у центрі міста, яку навіть зараз можна без проблем продати чи здавати в оренду, вже протягом значного часу пустує. На перший погляд. Але якщо гарно придивитися, то у цьому чудовому будинку досить комфортно проживають мукачівські безхатченки.

"Наша справа" поцікавилася, хто ж проживає у тому будинку. Так от, треба визнати, що у них є все необхідне для "комфортного" життя: працюючий годинник, посуда, дивани з ковдрами, бритви для гоління, мило, туалетна вода, свічки (можна тільки здогадуватись, звідки), широкий асортимент секонд-хенду. А поруч з одним з ліжкомісць навіть є коврик та хатні капці. Незважаючи на відсутність дверей, вікон, та загрозу обвалу даху, бомжам вдалося створити особливий комфорт. Щоб не виходити на вулицю, багаття вони розводять просто посеред коридору. Там же вони кип’ятять воду. Практично усі кімнати, окрім тої, де вони сплять, використовуються, як туалети. Можливо, кожен бездомний має власну кімнату-уборну.

У одній з них поруч з використаним туалетним папером стоїть Євангеліє, яке, вочевидь, перечитується у хвилини духовного спокою. Незважаючи на те, що проїзд до колишньої кондитерки перекритий, мукачівці за звичкою носять туди сміття та складають під ворота просто поруч з будинком. Від традицій нікуди не дінешся...

Коментарі

Г
гість

Невже мукачівська мерія ще не все майно продала?!

Н
народ

ся хижа належить кулу!! а продали її не церкві а якомусь мужику який її перепродав чи отдав за долги!!! і там жили не самотня бабця а ціла файта людей!!!

А
АНДРЕЙ

максимум 35 тис гр

С
стасик

там хотіли зробити магазин та іванцька не дала дозвіл ,,,, та давай те продавати із аукциона я даву 300тис грн ко більше може узнаемо скільки то коштуе !!!!!!! чекаю ваши пропозиции

І
іван

йовжка кулл тілько вкрав за пару років в мерії, що зараз уже без влади, але при чималому бізнесі та все в зубах не може нести. За пару років город розікрали чи приватизували, викупили обєкти за копійки, як ЦУМ, типографію, державні аптеки і сотні торгових закладів. Але питання: що з того мали і мають громадяни міста і бюджет, який постійно пустий. Якби кожний з тих відомих власників так газдував у себе вдома чи в своєму бізнесі, то їх обєкти були б схожі на цей будинок, але чомусь все навпаки - комунальна власність або розкрадена або чимось нагадує цей обєкт.

П
Петро

Кула 1000%

Ф
фортовый

этот дом принадлежал одной старенькой бабушке и у нее никого не было...она оставила свое завещяние во благо римо-католического храма!они его приватезировали такчто все вопросы к храму почему в етих руинах никто не жывет?

СК
Сергій К

Наскільки памятаю, ця хатина колись належала Кулу, не знаю як зараз....чи продав. Дійсно стоїть як чиряк - в самому центрі і така паскудь.

Читайте також