У центрі Мукачева заблукала фура (ФОТО)

22
10

Сьогодні, кореспондент Мукачево.net помітив, що по вулицям самого центру міста пересувається вантажний автомобіль.

Він їхав по вулиці Духновича та розвертався на вулицю Мира.

Як він потрапив у центр міста не відомо, адже саме таким вантажним автомобілям у місто в'їзд заборонено.

Коментарі

І
іван

А якщо вона їхала до місця призначення? Наприклад на кондитерську!!!!

Я
я

напишіть що за кермом був тітушка і він спеціально блокує центральну частину! хаха редакція давайте ви ж можете таке написати

ДР
Для реаліста

У нас люди грамотні. Модератори тупі. Давно пропонувалося дати дозвіл на редагування своїх постів як зроблено на толкових форумах.

ДВ
до всіх

шановні! ви не на помилки дивіться. вас хіба не цікавить,кому ж саме належить фура? а може вона від бандюковича, або пшонки,в чому теж сумніватися не треба. в ужгороді вже приземлився винтокрил,що прямував до будапешта. теж не знають,що везе і кому належить.одні змі пишуть,що вертоліт зека-януковича,а інші - що належать медведчуку. як би там не було - все що в ньому є (нагарбане багатство), плануваалося вивезти за кордон. сумніву не має.куди ж дивляться правоохоронні органи,чому миттєво не реагують? можливо їх керівники завтра-після завтра так само будуть тікати за кордон,мов щурі,вивозити нагарбане.

Р
Реаліст

В нас люди зовсім неадекватні, замість того аби настинути Ctrl+Enter і повідомити про помилку, починаються суперечки, хто краще знає мову.

1
1111111

до 1111111. Якщо не вмієш читати тоді так і скажи я написав правильно фура а за словом писателі можна трактувати по різному.

Д1
до 1111111

А сам то Ви, шановний, зробив купу помилок: До редакці"Ї". Правильно буде фура "," а не фула. Грамотні у Вас КОРЕСПОНДЕНТИ.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ВНОЧІ КОЛО ЯКОРЯ ТАКІ ЧАСТО БЛУКАЮТЬ, А ТАКОЖ ПО ІНДУСТРІАЛЬНІЙ І ЗАКАРПАТСЬКІЙ. ДЯКУЄМО ЗОЛІ-БАЧІ І ДЯДЯ ТОМАШ ІЗ ДАЇ

1
1

а в когось заблукала буква Р

1
1111111

До редакція. Правильно буде фура а не фула. Грамотні у Вас писателі.

Читайте також