У центрі Мукачева закидали камінням піцерію (ФОТОФАКТ)

26
16

Зловмисники кидали каміння з такою силою, що розбили скло на дверях через жалюзі.

Власники кафе, яке знаходиться на вулиці Ілони Зріні, ситуацію поки що не коментують. На місці події були правоохоронці.

Виясняються всі обставини.

Дивіться також: Мукачівець хотів заробити на 150 патронах, а заробив кримінальну справу

Коментарі

З
Заєць

То там де вси тровляться???

1
123

Колізей уже спсився.. . піцу треба довго чекати та ще знають сировату принести. Уже не така смачна , як колись була. Колись вони були в неконкуренції, самі ліпші, но нажаль , то було колись.

М
Мукачево

В этой пиццерии хорошие хозяева, они в свой бизнес вкладывают душу, и пицца там тоже очень вкусная. Очень жалко , что находиться такие сволочи которые не могут принять здоровую конкуренцию, или не важно по каким либо другим причинам начинают портить собственное имущество нажитое годами. Таких людей надо наказывать

В
власники

всім дякуемо.ми самі розберемося.нетреба никого обвіняти бо то пустое. ко хотів шось намікнути най прийде поговоримо. усім дописувачамКолізей.Наблежений.Сосід та інші .дякуеме за ідеї. но ми самі

Н
наближений

то не колізей хоть они і конкуренти і насчет вкуса піци то же спорно шо у Колізея ліпша. колізей цівілізовані люди. А ВОТ НАПРОТІВ чуть дальше строїться велика піцерія там напроти школи от они могли на 95 % і контенгент там крутиться відповідний.

К
Колізей

Нас тоже палили, двічі, розбивали воболок. Намікали неізвєсні наверное на гроші. Поліція глядать і досі......Кстаті інші піцерії нам не рівня.

В
Володя

Невже ви такі наівні, шо думаєте, що керівництво "Колізею" найняли "клоунів", щоб позбутися конкурентів?!?!?- у них конкурентів у місті і так хватає, но лише по назві "піцерія", бо по якості і смаку піцци "Колізей" не має конкурентів

О
Олексій

Враховуючи що поряд Колізей, складається враження, що хтось кришує мережу піцерій Колізей і з цим кимось, власники Буно "не порадились".

М
Мікулаш

З АТО повернулися, грошей не вистачає. Рекет = опробований метод.

С
спостеригач

так на углу е укрексим банк там е камери ...подивиться

ProRock до Сусід

та невже путін7

С
Супер

Наврядли, они Колизею не конкуренты!!!

В
Вася

Колізей точно під підозрою.

П
Правдоруб

Просто так, ніхто нікому погане не робить...

С
Сусід

То недавно відкрилося.А рядом Колізей...конкуренти під боком...Висновок сам приходить на ум

.
.............

Дань нехочуть платити! 90 - ті повертаються.

Читайте також