У центрі Мукачева замінять майже 50 смітників (ФОТО)

15
19

Мукачівські комунальники ще вчора приступили до заміни старих смітників на нові вздовж вулиці Пушкіна.

Вчора, 13 серпня, комунальники замінили понад 20 смітників на вулиці Пушкіна. Ще стільки планується замінити на Площі Миру у центрі Мукачева. 

Про це Mukachevo.net повідомляють в Управлінні міського господарства. 

Крім того, планується встановлення сучасних антивандальних смітників і в інших районах міста. 

Мукачівців просять не ламати та не підпалювати смітники, а використовувати їх тільки за призначенням. 

Mukachevo.net

Коментарі

Ф
ФлеШ

мусора мусорники почему не охраняют ? они гуляют а налогоплательщики им зарплату платят пипец

Ж
Женя

На каждую мусорку скрытую камеру спрятать с идентификациею лица...сломал мусорку 1000 евро штрафа и пиздец

Ч
Читач

Бидло воно то так... але БИДЛО в першу чергу ті, хто ставлячи смітники економить на металі заради відкатів!

P
profy

Геннадій, ти козел. Forever and ever.........

Ж
Житель

Старі смітники ще в хорошому стані. Не має куди гроші діти. А от від Прогресу до кольца ніоднога смітника.

Т
тячивець

мукачивци ви таки прикольни молодци висмийте их де лиш можете чи не вспотили миняючи

М
мукачівці

О це так подія! Щоб люди не думали, що мерія нічим крім дерибану не займається, то ж будь ласка, тобі народ,нові смітники!!!!!!!!!!! Ще в ньюйорк таймс напишіть про цю подію, щоб весь світ прочитав, як мукачівська мерія трудиться на благо мукачівців!

Д
Добрый

От чё мне нравится, так высокоморальные и высокоинтеллектуальные учителя. Тип - Геннадий! Знаток, советчик, экономист, спайдермен, винипух, Робин Гуд, ну и "до звезды дверца"! А главное - человек ренген. Отсканирует, выявит болезнь, поставит диагноз и пригвоздит к столбу позора! Алё! Гена! Ну не владеешь ты логикой, хоть убейся АП Стену! Собирай портфель в школу!

Б
баррозу

Черговий передвиблрний дерибан державних грошей.

8
890

А великі з позолотов чого не поклали, де дичканські люстровані чиновники після виборів будут сидіти? в сякий мальнький вни ся не станут))))

М
МАМА

скажіть навіщо зробили кільце на тротуарі біля ТОЧПРИЛАДУ?мабуть,щоб пішоходи пропускали хто на головній!!!! скільки грошей списали? дебілізм

R
Romari0

Та годі вам, національні ЗМІ останній місяць висвітлювали, що ми тут майже всі контрабандисти. Давайте не будемо з масс-медіа робити брехачів, а належним чином забезпечимо правдивість інформації. Краще пізніше ніж ніколи!

Н
наташа

назвіть ціну питання, бо то людські гроші і народ має знати кілько коштує один такий смітник і чому їх так часто треба міняти, вони що з картону зроблені?

Е
Еколог

гена та ти пісатьель круче яника , а яник до речі найбагатший пісатель планети , та ти мав би бути круче яника у тебе iq має зашкалювати за 150

Г
Генадій

до 1-го * деградація та дегенератизм - із за не можливості висловити, написати свою думку - не вихватає мозку.

Г
Генадій

"Слабоумні" не розвинуті істоти які відповіли мені)) Ось і знайшлися головні трололо "Лохи" на мукачево.нет)) До 1-го Тобто ти побачив слово "лох" у моєму зверненні та вирішив написати його - це показує низький склад розуму, деградація та дегенератизм. До Доброго - А ти був у Мукачеві? А, нє не був, контрастність населення дуже велике (бідні в яких зарплата 1200грн та нормальні в яких зарплата (хм.. доходи) більше 5000грн.). Приклади наводити не буду але мусорники все будуть повними! Добрий прочитай, вивчи факти. Дізнайся про контрастність населення, а потім пиши. Ти собі планку iq опустив на 19 пунктів.

Д
Добрый

Гена! У тебя с логикой не то что туго, а вообще никак. Лошара ты, а не троль. Если с новыми тарифами у людей не останется денег даже на хлеб, то и мусорники будут не нужны! От слова - совсем.

1
1

Генадий форева лох

Г
Генадій

Троляки ну та пак десьте? Туйка така тема, а ви не розвиваєте.. ну пак підкину друв у пец: Пакладуть кращі мусорники щоб люди могли з чого їсти, а то з тарифами люди не будуть мати грошей купити хліба. Яценюк Лох! Порох Лох! Яник форевер!

Читайте також