У центрі Мукачева замість старих ялинок будуть рости квіти та бити фонтани (ФОТО)

10
11

Сьогодні зранку комунальники продовжили роботи з рекультивації зелених зон, у центрі Мукачева, а також повалили старі ялинки, які були вже у небезпечному стані.

Як вже повідомляло Мукачево.net, минулого тижня у центрі Мукачева комунальники рекультивували газони,  задля приведення їх до належного стану.

Сьогодні зранку роботи продовжились, але, окрім обробки газонів, комунальники повалили і старі ялинки.

За словами міського голови Мукачева Золтана Лендєла, вже є проект реконструкції площі Миру, де враховано сучасні насадження, дерева, газони та, навіть, фонтани. 

Наразі, зелені зони засадать квітами, допоки не розпочнуться роботи з реконструкції. 

Мукачево.net

 

Коментарі

Ф
фортовый

зря елки срубили! они были красивее чем сакуры..опять чиновникам нужно деньги списать на всякую хрень!

С
Сансей

Няньо Японію робить!!! Може хоче помочі од японців попросити?

В
Вчитель

Ви часто придивлялись до тих йолок? краси в них вже було мало, і з кожним роком все менше і менше...

С
Саша

Йолкі були красні, дуже шкода... Якому збоченцю тото мішало?

M
McMurphy

Ліпше би набережними занялися!!!!

Н
Надія

Шкода людей , які віддали свої життя за краще майбутнє для своїх дітей . Нічого не міняється , як крали , так і крадуть .

М
мукечеве

сука сволочі!!!для чого зрубувати такі красиві ялинки, для чого ці квіти, ще сакуру .ля посадіть, задолбали з тою сакурою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ч
чинадієво

майже від нашого мошака навчилися як гроші списувати на центральну площу там тяжко перевірити через пару місяців, у городі вже всьо є в нормальному стані - дороги, тротуари, сквери, освітлення, осталось лиш зайнятися дизайном дерев і кущів. Та озвучте цифру виборцям, громаді міста- скільки піде з бюджету на цю мульку, а тоді вже люди точно скажуть свою думку, може підприємці скинуться? але то тоже гроші, які мож більш раціонально використати.

Л
Лоци

ееее, куди йолки повезли? шо за самоуправство, чого у людей не спитали чи хочуть шоб їх рубали????

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ЯК КАЖУТЬ : *ПІДПРИЄМЦІ УСЬОГО МУКАЧЕВА ЗНОВУ СКИДУЙТЕСЬ*

1
1

Некоторые елочки были совсем еще ничего и украшали город, а сейчас как-то страшно. Тем более елочки напоминали гостям города, что город Закарпатский, а елка как символ закарпатского леса. Сейчас как по мне выглядит не очень. У нас все так сначала кардинально все делают, а потом думают. Ведь можно было пару оставить а вместо стареньких высадить новых красавиц.

Читайте також