У центрі Ужгорода сьогодні димно: Дні міста традиційно святкують з бограчем та шашликом (ФОТО)

13
9

До Днів Ужгорода в обласному центрі вже другий день поспіль триває традиційний фестиваль.

І хоча вчора через сильний дощ поласувати закарпатськими смаколиками було не багато бажаючих, сьогодні ситуація кардинально інша.

На  Набережній Незалежності практично не проштовхнутись – ужгородці та гості міста святкують День народження Ужгорода традиційними місцевими наїдками. Тут і бограч, і шашлик, і печена картопля на шпорі, і різні види закарпатських вин – все, що потрібно для доброї «гостини».

Але з естетичної та туристичної точки зору все виглядає на жаль не надто привабливо.

Mukachevo.net

Коментарі

M
milosh

Золтан (від слова Султан) Ти ся радуй шо маєш білу кожу і європейські очі. Якби не слов"яни так би"сь і скакав на коньови узкоглазий в центрі Європи..

C
Citizen

Вчора з 14 години до 18 години були там. Ніякої парашинської попси не чув. Виступали діти, танцювали, співали. Біля сцени (взаді) мужик орав матом чому не співають по русинськи? Закарпаття це русинський край. Не переживайте його швидко угомонили, спочатку я підійшов відвести його на мене накинулася його жінка точніша к*рва:) почала бити кулаком, а я ж не долбаний русин - жінок не можу бити і тут підходить ще одна "дівчина" заламує у прямому сенсі ту жінку, підходять мужики і ми акуратно цих дегенератів відносимо подалі. Так втікали як має бути:) У мене таке відчуття що знизу коментар під ніком "Кум" це той дегенерат))

4
444

кум бажано кончися

К
кумови

правильно кажеш.Параша-хунта парашина-вальцмана таки напала,тай дримбайе вас весело,а ви шашлички жуйте,рогуляки.

Z
Zoltan

Бограч венгерское, шашлык кавказское блюдо: слава Украине!

В
Вася

Я ся уже проспав а вот ВЫ нит и наверное уже и не проснетеся!!!!

*
*****

Вася, іди,проспися...

В
Вася

Ты бiмбове заллявись зелепы та ти мерещиться всякое иди проспися та на трезву голову подумай КО Загнав Украину у такое ярмо и войну розязав!ПРИДУРОК!!!

К
Кум

А ще забули, що у придачу до бограча та шашлику гучно лунає рашистська попса. Таке враження, що ніби то і не нападала на нас параша, не захоплювала нашу землю і не калічила та не вбивала наших патріотів. Де і подівалась наша гідність.

Читайте також