У центрі Виноградова встановили публічний Wi-Fi

4
0

Сьогодні у центрі міста Виноградів відбувся пробний запуск публічного Wi-Fi.

 

Експерти протестували обладнання, перевірили наявність безперебійного доступу до мережі Інтернет на центральній площі міста від пам’ятника виноробу до скверу поруч із православною церквою. Такою буде зона покриття безпровідного Інтернету у місті. Крім того, зачепить Wi-Fi і площу перед будинком районної та міської влади.
 
Можливість безкоштовного безперебійного доступу до Інтернету — серйозний крок на шляху до розвитку інфраструктури області та району зокрема. Безпровідний Інтернет у центрі Виноградова — це, так би мовити, перша ластівка у рамках програми «глобальної інтернетизації» Закарпаття. Можливість виходу в мережу полегшує життя туриста у незнайомому місті, дозволяє молодим людям отримати доступ до будь-якої інформації, спілкуватися із друзями, яких нема поруч, у соціальних мережах.
 
Імовірно, що не за горами запуск публічного Wi-Fi і в парку Перені у Виноградові. Також вже до кінця травня 10 сіл Виноградівського району можуть отримати безпровідний Інтернет, який розмістять у 100-метровій зоні навколо сільських рад.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також