У ТЦК пояснили, чому масово вручають повістки на вулицях

73
7

?Чоловіки після зміни місця проживання не стають на військовий облік у ТЦК.

Як розповіли представники ТЦК, чоловіки після зміни місця проживання не стають на військовий облік у ТЦК і не повідомляють облікові дані.

«Можуть бути і об'єктивні підстави, це ВПО, в яких не було можливості там знятися з військового обліку і тут стати. Але багато громадян, які переїхали умовно в Київ, там вони живуть, працюють і за місцем проживання ми не знаходимо цю людину. Тому як метод оповіщення військовозобов'язаних, розпочалися вручення у людних місцях. Це у рамках закону», – сказав Істомін.

За словами керівника одного із обласного територіального центру комплектування, на сьогодні добровільно до військкоматів приходить десь близько 20% від планового завдання, яке треба виконати.

«Якщо не буде цих розшуків, доправлення для уточнення даних, то мобілізація може бути під загрозою. Прихід до ТЦК – це не автоматична відправка до війська. Потрібно розуміти, що це ціла низка процедур, а також медичний огляд. І ті, хто мають законні підстави, по стану здоров’я або інших причин не бути мобілізованими, точно не потраплять до армії», – додав він.

Коментарі

С
Справедливість

Пи***ки, то якого чорта ловите на вулиці не придатних до служби і в буса сажаєте і відвозите на Духновича. Навірно великі премії платять чим більше мяса відправите на передову.

С
Сергій

А чого ви тут розплакалися, дівчата? Хто по вашому повинен Батьківщину захищати? Або нехай прийдуть до вас у дім, заберуть дітей, згвалтують дружину, а вас змусять російську дупу цілувати! Ви наче і не чоловіки, а Кіркорови якісь.

К
Котя

А чого недуть посадовці вокнкоми депутати судді поліція всі які на посадах переселенці які переїхали сюди а їх дуже багато малри які зараз похворіли і всі їдуть на крутих машинах дістали вже ви.

В
Вiктор

Та хрен з ними,якщо вручають.Якого куя вони iх виписують на колiнi??????????

Й
йой

Непогана спроба воєнкомат

Р
Р

Тцк то мразі..

Й
Йовжи

Ахах. "Прихід до ТЦК – це не автоматична відправка до війська." Фосий стенд ап, дякую

Читайте також