У Тисі знайшли труп розчленованої жінки (ФОТО)

10
8

Новина містить фото, які не рекомендується переглядати особам, модшим 18 років

Працівниками Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області проводяться заходи по встановленню особистості невпізнаного трупу жіночої статі.

Прикмети: вік 45-55 років, зріст 165-170 см., худорлявої статури, волосся фарбоване в світло-каштановий колір з просіддю, ніс прямий, загострений, одяг відсутній. На паховій ділянці наявний післяопераційний шрам, розміром 10 см.

В разі наявності інформації про дану особу просимо Вас інформувати Виноградівський РВ УМВС України в Закарпатській області.

Контактні телефони: 102, 2-33-40, 2-67-68, 050-187-24-52.

Труп молодої жінки було знайдено румунськими прикордонниками на річці Тиса, в кількох метрах від моста, що з'єднує Румунію та Україну.

Міліція Румунії повідомила про знахідку українській владі, також було передано фото загиблої. Поліція Румунії вважає, що труп до Румунії принесло течія річки Тиса з українського боку.

Переглянути фото можна за посиланням, однак редакція не рекомендує цього робити особам з слабкою психікою та яким ще не виповнилося 18 років.

Коментарі

.
...

Да де фото??? не встиг подивитись...а цікаво

В
Васа

А де фото?!

РМ
Редакція Мукачево.net

Правки внесено. Робочий момент

НЗ
Новини Закарпаття

Админ подав вашу информацию мы сделали на вас ссылку вы взяв у нас этого не сделали. Фото нужно выставить хоть и жутко, милиция не может установить личность убитой. "Новини Закарпаття"

РМ
Редакція Мукачево.net

Ми відреагували на ваші прохання.

N
Nnm

Ви шо! Такі фотки не виставляють!

У
УА

Журналисты, вы что хотите что б ее опознали? Народ зачем пугать, рейтинг поднимаете ????

Я
Я

А фото навіщо подібні виставляти..?

Читайте також