У UFC організують договірні поєдинки? Розбираємось у головному скандалі року, що минає!

8
0

Ставки на спорт у сучасному світі вважаються одним із тих видів заробітку, які приносять ще й задоволення. Це зумовлено тим, що беттери під час матчу улюбленої команди можуть спостерігати за подією і насолоджуватися процесом.

А якісна відеотрансляція великої кількості поєдинків, у тому числі змішаних єдиноборств, у відкритому доступі знаходиться на сайті букмекера 1win.kiev.ua. Для того щоб знайти битву, що цікавить, її назву слід вказати в пошуковому рядку і натиснути на клавішу фільтрації. Крім того, на офіційному ресурсі букмекерської контори 1win публікуються актуальні новини у світі спорту та беттінгу, за якими спостерігає весь світ.

Нещодавно на порталі з'явилася інформація про те, що UFC вирішила заробити на поєдинках бійців, тому почала організовувати договірні зустрічі. Чи так це насправді, чи хейтери вирішили зіпсувати репутацію організації, розберемося в цій статті.

Що таке договірний матч

Договірним поєдинком. або матчем називається захід, результат якого визначено на початку. тобто шляхом змови групою осіб. Домовленість може мати місце між самими учасниками майбутньої зустрічі, суддями чи третіми особами, які відповідають за бійців. Мета такої змови найчастіше полягає в покращенні становища одного з учасників зустрічі в рейтинговій таблиці або отримання солідної суми винагороди, обумовленої укладанням парі на найвигідніших коефіцієнтах.

Організатори договірних матчів вважаються серйозними порушниками встановлених правил змагання. При їх виявленні на організаторів можуть накладатися штрафні санкції та такі особи можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності.

Договірні поєдинки: правда чи міф

Довести факт змови минулого змагання в межах UFC не так вже й просто, тому що необхідно мати для цього ґрунтовні докази. Все ж таки існують певні другорядні ознаки, які можуть вказувати на змову. Під час поєдинку бійці можуть дивно поводитися, судді висувати не обґрунтовані рішення. Від розхитування погнозів, коефіцієнти в букмекерських конторах коливаються в широкому діапазоні, букмекер 1win не виключення. Крім того, спостерігаючи за такими показниками, компанія букмекера навіть може відмовитись приймати ставки на обрану подію або повернути гроші за ставки,якщо результати матчу анулюються або будуть визані недійсними.

Вийти явно договірний матч пересічному користувачу беттінгової платформи практично неможливо. Деякі ознаки можуть бути виявлені в режимі лайв-ставок, коли матч вже розпочався. Однак потрібно бути підкованими в дисципліні та помічати недоліки та дивну поведінку учасників.

Підставні договірні поєдинки в UFC

Деякі організації, щоб зіпсувати репутацію свого конкурента, розповсюджують у мережі інформацію про те, що UFC займається договірними поєдинками, заробляючи на цьому нечувані суми грошей. В результаті думки з блискавичною швидкістю поширюються в інтернеті, а довіра до цієї організації не тільки у беттерів, а й у самих спортсменів починає погіршуватися. Насправді, якби UFC організовувало подібні зустрічі, інформація про них була б прихованою та недоступною для широкої аудиторії користувачів мережі.

Навіть з цієї причини можна вважати, що інформація є неправдивою і належить конкурентам, які бажають піднятися в очах беттерів і бійців, і тим самим «виїхати» на коефіцієнтах.

Чи можна розпізнати договірний поєдинок?

Щоб не потрапити на прийоми шахраїв, які хочуть зіпсувати репутацію організації та заробити гроші на обмані беттерів, важливо знати кілька основних нюансів, що вказують на брехню.

Серед них:

  • постійні різкі стрибки коефіцієнтів під час приймання ставок на поєдинок;
  • публікація на просторах інтернету інформації про «вигідні ставки» на зустріч, результат якої можна отримати безкоштовно;
  • дивна поведінка бійців чи суддів під час зустрічі на рингу.

Не варто довіряти свої гроші або витрачати час на «договірні поєдинки», інформацію про які пропонують купити за певну суму. У цьому випадку необхідно бути одночасно готовими до того, що вкладені кошти будуть витрачені, а лідер зустрічі покаже несподіваний результат.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також