У Великобичківській громаді заборонили гуляння в ресторанах та барах у нічний час

23
9

Відповідне рішення днями ухвалив виконавчий комітет Великобичківської селищної ради.

Як повідомляють на сторінці Великобичківської селищної ради, забороняються масово-розважальні заходи у закладах ресторанного господарства та сфери послуг на території громади у нічний час з 22:00 до 08:00.

"Заборона проведення таких заходів виникла з метою запобігання напруженій соціально-психологічній обстановці серед наших мешканців, а також зменшення ризику правопорушень та нещасних випадків, що можуть виникнути внаслідок зловживання алкоголем!, — додають в селищній раді.

Нагадаємо, минулого місяця Закарпаття шокувало відео святкування випускного під російські пісні на Тячівщині. Також в мережі критикували хлопців, які в парку у Сваляві проводять вечори під російську музику.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Віктор

Правильне рішення

ДН
До нижнього

Давитьтя жаба, ож ти жибрак прячишся уд бомжу у рибацькуй формi, а твоi сутинери грiют коки вна манако та вна маямi ?)) бiжи в окопи , нераб !))

J
Japona

до нижньої марги: ти спамер недоє*****

ПЙ
Пак йо

Типир у гуканоти траур...Де будуть жерти і біду робити?

ДВ
До всих нижнix

Сподiваюсь ви всi пишите з «леопарда» , патрioти!

ЗД
Зеновій Дмитрук

Головне зараз дивитися, чи не витрачають гроші міста на ремонти доріг, малювання муралів і інші злочини під час нападу ворога. Як хто це бачить, то я думаю, що потрібно підключати безпеку України і садити по-повній.

Д
Думка

А без "заборон" під час війни ніяк ? Кожна адекватна людина , а не субстанція, мала б це розуміти ! Але є проблема - населення є генетично хворим і хорошого майбутнього в цієї країни НЕМАЄ .

*
*****

Така заборона потрібна по всій Україні.

Ш
шеф

Такоє рішення мало би приняти кожне місто в державі , місто мукачево також-а то одних хоронимо а інші гулянки,діскотеки! Владу критуквати не можна они все роблять правильно!

Читайте також