У Верховній Раді почалася бійка

8
12

Опозиція знову заблокувала Верховну Раду. В залі засідань почалася бійка депутатів.

Це сталося після того, як Олександр Єфремов виступив з трибуни російською мовою і обізвав "Свободу" "неофашистами".

В цей час "Свобода" скандувала "українською", але регіонал їх ігнорував.

ї

"Заспакойтесь, почули вас", - презирливо сказав їм спікер Рибак. – Об'єднання "Свобода", хто буде від вас виступати?".

"Сідай, сідай, не нервуйся", - кинув спікер одному з депутатів.

Але слідом за Олегом Тягнибоком вони пішли до трибуни.

"Ця влада не рахується ні з чим, не рахується, як живе народ", - вигукнув з трибуни Тягнибок.

"Партія регіонів свідомо провокуєте до того, що відбувається і не хоче, щоб цей парламент працював", - заявив він.

"Їм потрібні вибори за мажоритарною системою, бо тільки так вони можуть сфальшувати вибори", - попередив Тягнибок.

В цей час в перших рядах почалася бійка депутатів Партії регіонів і опозиції.

"Регіонал" розбив депутату Ірині Сех губу. Депутати кажуть, що навзаєм вона пошкодила опоненту вухо.

Спікер Володимир Рибак одразу оголосив перерву в засіданні.

Коментарі

Q
Qq

Таке враження,що регіонали зі свободівцями напередодні склали план дій.І в них це прекрасно получається.А Кличко красавець!

W
Wolf

"Коли в парламенті бійка, народ так тішиться, якби всім зарплату підняли"))))

V
Valerij

Любить ми ся як файно було зрежисовано вчорашнє дійство.Головне - професіонально.І прораховано до дрібниць.Спочатку Єфремов виступає російською.Прогнозована реакція відморожених зі Свободи - свист,крик,тупотіння.Другий крок Єфремова(шах!) - фраза про нео-фашистському супроводі.І скоренько надання слова Тягнибоку.Видержка Тягнибока явно не на висоті,як і його банд ... пардон - соратників.Все з боку ПР прораховане і пройшло як по нотах.Що і було потреба доказати.Таке враження що режисери Януковича добре працюють і завжди на крок-два попереду а у опозиції нема абсолютно ніяких аргументів крім силових .Результат - знову "уход в сторону" і нерішення насущних питань.Так то ,малята.

Б
Бачі

Хто такий промовець? Статус промовця?! Мабуть мова йде про посла Зімбабве чи дипломата із братньої Росії?

V
Valerij

Знає чи не знає це його особиста справа.Можу сказати що не володію.Маю на то право.Тому Сволота в прольоті.За що боролися на те і напоролися.Регламент треба міняти.Це коли сволота буде мати парламентську більшість.В чому я особисто - сумніваюся! :-)))))

M
McMurphy

Для маніпуляторів громадської думки: РЕГЛАМЕНТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 1. Робота Верховної Ради України ведеться державною мовою. 2. У разі, коли промовець НЕ ВОЛОДІЄ державною мовою, він має право виступати іншою мовою. Про свій намір виступити іншою мовою промовець завчасно повідомляє головуючого на засіданні у заяві на виступ, якщо бажає, щоб було забезпечено переклад його виступу на українську мову. Секретаріат Верховної Ради забезпечує переклад його виступу на українську мову. Єфремов володіє українською чи ні ???? Особисто я чув як він виступав українською.

V
Valerij

Для інформації: *** РЕГЛАМЕНТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ Стаття 2. Місце проведення та мова ведення засідань Верховної Ради 3. Засідання Верховної Ради ведуться державною мовою. 4. Промовець, який не володіє державною мовою, може виступати іншою мовою. Переклад його виступу державною мовою, у разі необхідності, забезпечує апарат Верховної Ради. **** От такі справи малята.Єфремов мав повне право виступати російською. Rusyn Val

М
ммдааа...

Дібіли!

1
123

"свобода" тільки прискорюе розвал україни, я за,тільки кому ми потрібні?

V
Valerij

Та ну?Серйозно?Ти добре конституцію читав?Чи цитуєш тільки те,що тобі годиться? Ще там написано що для того хто не знає "мову"аби його розуміли має бути організовини переклад. Читай ,дитинко все ,а не лиш кавалками!:-))) Rusyn Val

І
ігор

на державних посадах, чиновники повинні розмовляти тільки УКРАЇНСЬКОЮ!!! ЦЕ ЗАПИСАНО В КОНСТИТУЦІЇ!!! читайте панове!!!!

V
Valerij

Це навіть не новина.Це рутина. :-)

Читайте також