У Верховній раді зачитали заяви 5 нардепів від Закарпаття про вихід з ПР

1
9

Це зробив віце-спікер Руслан Кошулинський після ухвалення постанови про припинення вогню.

Інформацію про те, що заяви від 5 народних депутатів від Закарпаття про вихід з фракції Партії регіонів зареєстровані у Верховній раді, вітали оплесками та вигуками "Молодці!"

Заяву про вихід з Партії регіонів - і фракції, і партії - народні депутати заяви у четвер до обіду.

Коментарі

М
Мукачево

Та побзирайте на їхні бичі довольні морди. Всі як один рахують що вони є хазяїнами життя. Ми для них другий сорт, ниська в одній партії, завтра в другій - головне щоб капітали зберегти і примножити. Моральні інваліди - всі без винятку.

У
України

Криси

1
111

Это просто крысы, бегущие с тонущего коробля. КОНЕЦ зэковского режима.....

Н
Назарові

Яка їм честь і хвала??? Треба було виходити з ПР ще у листопаді 2013 року!!! Тепер вони тікають просто як криси!!! Не буде їм прощення від Закарпатців!!!Одного разу, коли проходило Народне віче у Виноградові і народ кликав до себе Бушка, то Бушко не вийшов до людей, а сидів і робив манікюр в готелі у Довбака!!! Яке тут може бути прощення???!!! Гниди і мразі кончені!!! Слава Україні!!!

Я
Янко

Коли красти та всі в місті, а як відповідати то каждий ся боїть за свою гузицю!

ПВ
простий виборець

Я не про регионалів. А великі політики ШАПКУ мінявуть то не чудо.

Н
Назар

Молодці! Наші регіонали молодці честь їм і хвала!

ПВ
простий виборець

Як може розвиватися такий бізнес у таких країнах з їхнім правом,захистом громадян і справедливими судами. Михайло Ланьо впливова людина яка відповідае за свої слова і дії.Не треба його поливати брудом.

БА
баба Аня

Це усі закарпатські зрадники, злочинці, котрі продали своїх земляків.Декотрі з них це кримінальні авторитети міжнародного значення. Саме депутат Михайло Ланьо на прізвисько БЛЮК знає, що таке Європа.Може не знає що таке Євросоюз, в країнах котрого існує право, свободи, захист громадян та моральні цінності із справедливими судами.Його бандитський бізнес впродовж останніх десятиліть "розвивається" саме в країнах Європи, зокрема Чехії та Угорщині- це рекет, грабіж та обкладання даниною наших заробітчан, гастарбайтерів та фірм, в яких останні працюють.Єдине, що бандити тепер усі легалізовані під видом різних фірм та приватних підприємств і діють майже на законних підставах.Але в минулі роки банди Блюка займалися важкими злочинами, грабували наших заробітчан на міжнародних трасах Європи посеред ночі, вдень, займалися торгівлею молодих дівчат, перевозили контрабанду,наркотики, зброю і це ще не увесь послужний список таких обранців народу, як Блюк та йому подібних.

Читайте також